Afbeelding

IJGV sterk bij voorronde NK Jazzdans

Sport

HARDERWIJK - De jazzdanseressen van IJGV zijn goed voor de dag gekomen bij de voorronde voor het NK Jazzdans. In Harderwijk behaalde de vereniging uit IJsselmuiden vier podiumplaatsen.

In het ochtendprogramma mochten de tienerselectie (13 tot 16 jaar) en de damesselectie (18 jaar en ouder) laten zien wat ze konden. De tienerselectie, onder leiding van Mandy Heerschop en Mirthe Visser, legde beslag op de eerste plaats. Een tweede plek was er voor de dameselectie, onder leiding van Mandy Heerschop.

In het middagprogramma was het de beurt aan de voorselectie (9 tot 13 jaar) en de jeugdselectie (13 tot 16 jaar). Ook hier was er sprake van hevige concurrentie. De voorselectie, onder leiding van Michelle Voortman, Kim Faber en Marije de Roon behaalde een tweede plaats. Een derde plek was er voor de jeugdselectie, onder leiding van Laurence de Temmerman. Met nog twee voorronden voor de boeg is het afwachten of de teams van IJGV mogen doorstromen naar het NK in Ahoy. Tot die tijd zullen de groepen nog meedoen aan verschillende optredens.

Afbeelding
Afbeelding
'Napalmmeisje' Kim Phuc geeft lezing in de Bovenkerk: "Het meisje rent niet meer, ze vliegt" Algemeen 13 uur geleden
Edwin Burgman presenteert de programmering van het Full Color Festival 2024
Full Color Festival 2024 biedt weer een veelzijdig programma voor jong en oud Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Voorzitter Go-Ahead Kampen over terugtrekking Jubbega: 'Kwalijk moment' Algemeen 22 uur geleden