Afbeelding
Bert van den Berg

Geslaagde sponsortrip IJVV

Sport

IJSSELMUIDEN – Pakketsponsors van IJVV genoten afgelopen zaterdag van een bezoek aan de wedstrijd SC Heerenveen-PEC Zwolle. Zo’n honderd sponsors hadden zich aangemeld voor deze leuke voetbaltrip, georganiseerd door de sponsorcommissie van IJVV.

De sponsors van IJVV werden zaterdag gastvrij ontvangen door accountmanager Ronny Venema van SC Heerenveen. Venema was onder de indruk van de grote IJVV-afvaardiging en de saamhorigheid die dat uitstraalde. “Deze grote aantallen zien we zelden”, was zijn reactie.

Ook werd van de gelegenheid gebruik gemaakt werd om Lammert van de Berg in het zonnetje te zetten. Drie dagen eerder was Lammert afgetreden als bestuurslid van IJVV en benoemd tot Lid van Verdienste van IJVV. Voor zijn bestuursperiode had hij ook nog onderdeel uitgemaakt van de sponsorcommissie. Na het nuttigen van een stamppottenbuffet zocht het gezelschap de tribunes en zagen de sponsors dat PEC Zwolle met het nodige geluk met 1-2 won bij SC Heerenveen.

Na een afsluitende borrel in de gezellige Feanplaza werd de terugreis naar IJsselmuiden ingezet. Voorzitter Wilco Wezenberg van de sponsorcommissie van IJVV keek enthousiast terug op het sponsoruitje “Ondanks een matige wedstrijd was het een gezellige en geslaagde avond. Wij vinden het belangrijk om sponsors actief bij IJVV te betrekken en dit soort avonden wordt enorm gewaardeerd. Voor de tweede seizoenshelft staan onder andere de nieuwjaarsreceptie op 6 januari met Bas Nijhuis en een sponsoravond op 22 februari met Gertjan Verbeek op het programma.”

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 19 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 28 mrt, 08:00