Afbeelding

RKDOS houdt Dance on Stage

Sport

KAMPEN – In de Stadsgehoorzaal houdt de dansafdeling van RKDOS komend weekeinde de voorstelling ‘Dance on Stage’. Er worden drie spetterende dansvoorstellingen gehouden.

Meer dan driehonderd dansers in de leeftijd van 4 tot en met 50 jaar mogen dit weekend maar liefst drie keer in showkleding hun dans aan publiek presenteren. Naar verwachting zullen er ruim 1300 toeschouwers van dit dansspektakel gaan genieten. De voorstelling ‘Dance on Stage’wordt ieder jaar door RKDOS georganiseerd. Ook dit jaar is het programma zeer divers.

Dansers van jong tot oud zullen in deze shows verschillende dansstijlen aan het publiek presenteren. De dansafdeling van RKDOS beperkt zich niet alleen tot kleuter en kinderdansen, ook choreografieën van tienergroepen en gevorderde dansgroepen zullen de revue passeren. Het terugkerende RKDOS spektakel lijkt steeds populairder te worden; iedere jaar stijgt het animo naar kaarten, waardoor de deelnemers

voor een steeds groter publiek mogen schitteren.

De drie voorstellingen vinden plaats op vrijdagavond 24 mei om 19.30 uur en zaterdag 25 mei om 14.00 uur en 19.30 uur in de Stadsgehoorzaal. Er zijn voor de zaterdagmiddag en de zaterdagavond voorstelling nog enkele kaarten beschikbaar. De kaartverkoop start vanaf een uur voor aanvang van elke voorstelling.