Afbeelding

Ik geloof het allemaal wel

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

"Het lijkt voor jongeren allemaal wel duidelijk te zijn met wat voor doel ze voor ogen leven! Of zijn ze daar juist niet zo zeker van?", aldus de organisatie van Youth Alpha in De Mix. "Weten jongeren waarom hun leven verloopt zoals die nu loopt? Kortom: Is er meer tussen hemel en aarde? Als je rond loopt met zulke vragen of vind je zulke vragen best interessant dan ben je welkom bij de Youth Alpha!"

Hou je ook nog eens van een hoop gezelligheid en lekker eten en wil je ook nieuwe mensen leren kennen? Dan dagen wij jongeren uit om op een leuke en interactieve manier kennis te maken met het christelijk geloof! Wij nodigen ze uit om twaalf avonden en een weekend diverse thema`s te bespreken. Thema's zoals: `Wie is Jezus??. 'Wat moet je met een bijbel?' en 'Waarom bidden'.
Youth Alpha start maandagavond 27 januari in Jongerencentrum 'De Mix', Venestraat 8 in Kampen. De avonden beginnen om 18.30 tot ongeveer 21.30 uur. "We starten met een maaltijd om de jongeren beter te leren kennen. De kosten hiervoor zijn 2.50 euro. De rest van de avond is gratis." De eerste drie avonden zijn om te kijken of de Youth Alpha ook echt iets voor hen is. We hopen alle jongeren tussen de 14 en 19 jaar in De Mix te ontmoeten.

Youth Alpha is interkerkelijk en wordt in Kampen georganiseerd door Youth for Christ Kampen. Voor meer informatie: 06-48037357 of youthalpha@yfckampen.nl. Kijk ook op: www.yfckampen.nl.