Afbeelding
Aangeleverd

Wanneer een schilder inschakelen voor het onderhoud van jouw huis?

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Of je nu een nieuwbouwwoning of een bestaande woning hebt. Vroeg of laat heeft jouw huisgoed en kwalitatief onderhoud nodig van een schilder zoals Van Keulen Schilderwerken in Kampen. Waarom is dit nodig? Goed onderhoud verlengt de levensduur van de verschillende elementen van jouw woning. Je kunt er dus langer van genieten en je zorgt daarmee ook dat je intensief onderhoud vermijdt, zoals het verwijderen van houtrot.

Waar moet ik op letten?

Het buitenschilderwerk heeft altijd veel te verduren onder invloed van alle weersomstandigheden. Over het algemeen kun je zeggen dat het buitenschilderwerk om de 5 jaar onderhoud nodig heeft. Je kunt het beter niet zo ver laten komen. Maar wat zijn nu designalen dat jouw woning aan onderhoud toe is? Wanneer kan jouw huis dus wel een opknapbeurt van een schilder gebruiken?

- Als er blaasjes of scheurtjes in de verf zijn ontstaan.
- Als er verkleuringen onder invloed van de zon zijn ontstaan.
- Als er zichtbare slijtage plekken in de verf te zien zijn.

Constateer je één of meerdere genoemde punten? Dan heeft jouw buitenschilderwerk echt onderhoud nodig. Vind je het lastig zelf deze beoordeling te doen? Je kunt de beoordeling ook door Van Keulen Schilderwerken laten doen. Dan kun je meteen afspraken maken over het onderhoud wat gedaan moet worden.

Voor welke kleur ga je?

Het kiezen van de juiste kleur blijft altijd lastig. Helemaal omdat je een kleur moet kiezen die je de komende vijf jaar nog steeds mooi gaat vinden. Wat past het beste bij jou, jouw huis ende straat? Wat zijn de laatste kleurtrends? Van Keulen Schilderwerken denkt als professioneel schilder graag met je mee om de perfecte kleur te vinden. Zo krijg jij de uitstraling die past bij jou en jouw huis en kan jouw huis er weer jaren tegenaan.

Waarom Van Keulen Schilderwerken?

Van Keulen Schilderwerken staat voor kwaliteit. Sinds 2008 werken zij met een teamprofessionele schilders aan hun passie. En dat is schilderen en mensen. Jij en jouw wensen omtrent het schilderwerk staan dan ook centraal. Met hun 15 jaar ervaring in het vak ben jijverzekerd van kwalitatief schilderwerk met hoogwaardige verfproducten. Zij regelen bovendien het schilderwerk van A tot Z. Denk daarbij ook aan het schuren en schoonmaken van het houtwerk. Afspraak is ook echt afspraak bij dit professionele schildersbedrijf uit Kampen. Dat is wel net zo prettig. Van Keulen Schilderwerken is werkzaam in de regio’s Zwolle, Kampen, Dronten, IJsselmuiden en omstreken.


Van Keulen Schilderwerken
Oostzeestraat 33
8262 ES KAMPEN
E-mail: info@vkschilderwerken.nl
www.vkschilderwerken.nl        

Afbeelding
Afbeelding