Afbeelding
Aangeleverd

Vlaggenmast kerstverlichting voor in de tuin

· leestijd 4 minuten Partnerbijdrages

Omdat kerst middenin de winter valt, is het ’s avonds vaak vroeg donker. Daarbij komt dat het in de ochtend ook langer duurt voordat het licht wordt. Om het thuis allemaal wat sfeervoller te maken, hangen de meeste mensen rond de kerstdagen lichtjes op. Vroeger bleef het vaak beperkt tot lampjes in de boom, maar tegenwoordig worden zelfs complete tuinen verlicht. Wil je jouw tuin ook verlichten in de aanloop naar de kerstdagen? Dit kan onder andere met vlaggenmast kerstverlichting. Lijkt het jou wel wat om jouw tuin op deze manier te verlichten? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze tekst vertellen wij jou namelijk alles wat je moet weten over vlaggenmast kerstverlichting.

Wat is vlaggenmast kerstverlichting?
Als je nog niet eerder van kerstverlichting voor een vlaggenmast gehoord hebt, weet je mogelijk niet wat jij je hierbij voor moet stellen. Toch kun je uit de naam eigenlijk al wel afleiden wat voor een soort verlichting dit is. Vlaggenmast kerstverlichting bevestig je namelijk aan de vlaggenmast in jouw tuin. Waarom je voor deze verlichting zou kiezen? Omdat je jouw vlaggenmast hiermee omtovert tot een prachtige lichtjesboom. Koop deze verlichting alleen als je een vlaggenmast in jouw tuin hebt staan. Zonder zo’n mast wordt het namelijk lastig om te genieten van deze kerstverlichting.

Schaf een vlaggenmast aan
Het verbaast je ongetwijfeld niet dat je een vlaggenmast nodig hebt voor vlaggenmast kerstverlichting. Zonder zo’n mast is het namelijk onmogelijk om de lampjes op te hangen. Als je geen vlaggenmast in jouw tuin hebt staan, betekent dit niet dat je deze verlichting ook maar links moet laten liggen. Nee, want je kunt namelijk een vlaggenmast kopen. Dit is een investering, maar je kunt wel jaren vooruit met zo’n mast. Dit geldt overigens ook voor vlaggenmast kerstverlichting.

Koop je een vlaggenmast voor in jouw tuin? Dan kun je deze mast rond de kerstdagen verlichten. Buiten de kerst om kun je er ook gebruik van maken. Op feestdagen kun je de vlaggenmast namelijk gebruiken om de vlag te hijsen. Als ondernemer gebruik je zo’n mast daarnaast als reclamemiddel. Je kunt namelijk de vlag met de naam en het logo van jouw bedrijf in de mast hijsen. Hierdoor is aan de buitenkant goed te zien dat jouw bedrijf gevestigd is in het pand.

Waarom jouw vlaggenmast verlichten? 
Veel mensen zien niet in waarom zij vlaggenmast kerstverlichting zouden kopen. Mogelijk weerhoudt de prijs jou wel van de aanschaf van deze kerstverlichting. Toch brengt deze verlichting ook een voordeel met zich mee. Jouw huis of bedrijfspand krijgt er namelijk een gezellige uitstraling door. Krijg je visite en brandt de vlaggenmast kerstverlichting? Dan komen zij ongetwijfeld helemaal in de kerstsfeer. Dit is bij een bedrijfspand niet anders. Klanten die bij jou op bezoek komen, krijgen ongetwijfeld zin in kerst als zij de kerstverlichting in de vlaggenmast zien. Kortom: reden genoeg om deze kerstverlichting te kopen.

Aandachtspunten bij vlaggenmast kerstverlichting kopen
Ben je overtuigd van de voordelen van vlaggenmast verlichting? Dan wil je er zelf mogelijk ook wel mee aan de slag. Voordat dit kan, moet je er uiteraard eerst voor zorgen dat je deze verlichting in huis hebt. Sommige mensen kopen lukraak lampjes, maar dit raden wij jou niet aan. Als je dit wel doet, is de kans namelijk groot dat je de verkeerde verlichting koopt. Om dit te voorkomen, zetten wij hier 4 aandachtpunten bij vlaggenmast kerstverlichting kopen op een rijtje.

1) Koop speciale lampjes voor buiten
Veel mensen verlichten hun woning van binnen in de aanloop naar kerst. Heb je dit jaar niet alle lampjes gebruikt? Dan besluit je mogelijk om de resterende verlichting te gebruiken om jouw vlaggenmast te verlichten. Dit is een logische gedachtegang, maar verstandig is het niet. Lampjes voor binnen zijn namelijk niet bedoeld om buiten te gebruiken. Dergelijke verlichting is bijvoorbeeld niet bestand tegen vocht. Als je deze lampjes toch als vlaggenmast kerstverlichting gebruikt, is de kans op kortsluiting aanwezig. Verlicht jouw vlaggenmast daarom alleen met lampjes die bestand zijn tegen weer en wind.

2) Kijk of de verlichting stof- en waterdicht is
Voor veel mensen lijken de verpakkingen van kerstverlichting allemaal op elkaar. Het kan inderdaad zijn dat er op meerdere verpakkingen eenzelfde afbeelding staat, maar dat wil nog niet zeggen dat het ook om dezelfde verlichting gaat. Bestudeer een verpakking met vlaggenmast kerstverlichting daarom goed voordat je tot aankoop overgaat. Het is namelijk van belang dat je stof- en waterdichte kerstverlichting koopt.

Wij kunnen ons voorstellen dat je geen idee hebt hoe je achterhaalt of vlaggenmast kerstverlichting stof- en waterdicht is. Toch is dit vaak makkelijker dan je denkt. Op de verpakking van deze lampjes staat namelijk altijd een IP-waarde. Deze waarde helpt jou te bepalen waar kerstverlichting tegen bestand is. Kies bij voorkeur voor kerstverlichting met een IP-waarde van 23 of hoger. Waarom? Omdat je dergelijke lampjes probleemloos buiten kunt gebruiken. Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor kortsluiting, iets wat wel mogelijk is als je kerstverlichting voor binnen buiten gebruikt.

3) Kies voor ledverlichting
De IP-waarde is van belang bij vlaggenmast kerstverlichting kopen, maar dit is zeker niet het enige waar je op moet letten. Het soort verlichting dat gebruikt wordt speelt namelijk ook een rol. Als je de keuze hebt, raden wij je aan om voor ledverlichting te kiezen. Deze verlichting brengt namelijk een aantal voordelen met zich mee. Allereerst wordt ledverlichting minder warm. De kans op gevaarlijke situaties wordt zodoende tot een minimum beperkt. Daarbij komt dat ledverlichting energiezuiniger is.

Omdat led vlaggenmast kerstverlichting relatief duur is, gaat jouw voorkeur hier mogelijk niet naar uit. Toch moet je weten dat dit op de lange termijn een goede keuze is. Rondom de kerstdagen brandt kerstverlichting de nodige uren. Hierdoor zie je dit altijd terug op de energierekening. De kosten vallen alleen (een stuk) lager uit als je ledverlichting gebruikt. Op de korte termijn is deze verlichting dus duurder, maar op de lange termijn betaal je er juist minder voor.

4) Zorg dat je de hoogte van de mast weet
Een veelgemaakte fout bij vlaggenmast kerstverlichting kopen is dat mensen de hoogte van hun vlaggenmast niet weten. In dat geval worden er vaak lampjes gekocht op basis van een inschatting. Helaas pakt dit regelmatig verkeerd uit. Vlaggenmast kerstverlichting kan namelijk (veel) te kort of te lang zijn. Niet gek als je weet dat deze verlichting verkrijgbaar is in lengtes van 6, 8, 10 en 12 meter. Schat je jouw vlaggenmast lager in dan hij daadwerkelijk is? Dan kun je hem niet volledig verlichten. Wanneer je jouw mast te hoog inschat, blijft er mogelijk onnodig veel verlichting over. Meet daarom eerst de hoogte van een vlaggenmast op en ga dan pas op zoek naar vlaggenmast kerstverlichting.

Waar koop je kerstverlichting voor in een vlaggenmast?
Nu je weet waar je allemaal op moet letten, kun je op zoek gaan naar vlaggenmast kerstverlichting. Probleem is alleen dat veel mensen niet weten waar zij hun zoektocht moeten beginnen. Je kunt naar het tuincentrum bij jou in de buurt gaan, maar de kans bestaat dat ze hier niet de juiste verlichting voor jouw vlaggenmast hebben. Om te voorkomen dat je onnodig naar de winkel gaat, begin je jouw zoektocht op het internet, bijvoorbeeld op de website Kerstverlichtingbuiten.com. Hier vind je binnen de kortste keren geschikte vlaggenmast kerstverlichting. Bijkomend voordeel is dat je er zelf de deur niet voor uit hoeft. De betaling kan eenvoudig via iDEAL, creditcard, Bancontact, PayPal of vooruitbetaling per bank. Je bestelt deze lampjes online en ze worden bij jou thuis afgeleverd. Hierdoor kun je binnen de kortste keren beginnen met het aanbrengen van vlaggenmast kerstverlichting.

Afbeelding
herdenkingsconcert 4 mei in Grote of Andreaskerk Hattem Cultuur Ingezonden 17 uur geleden
Afbeelding
Opening 'De Laatste Dag van Jo Leo Snoep' in het Stedelijk Museum Kampen (3 foto's) 3 foto's instagram 19 apr, 20:58
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 apr, 20:44