Afbeelding
Aangeleverd

Een slim fit t-shirt voor heren zit als gegoten

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Natuurlijk heeft elke man zijn eigen smaak, wat betreft het model van een te dragen t-shirt. Over het algemeen vinden we een te strak of wijd slobberend shirt niet echt comfortabel om te dragen. Ben je als man breed of gespierd dat wil je dat graag laten zien. Een slim fit t-shirt voor heren past wat dat betreft niet alleen voor die groep mannen maar ook voor iedereen die gewoon een lekker comfortabel shirt wil dragen.

Niet elk shirt voldoet aan de eisen van een slim shirt voor heren. Het genre van drie voor een tientje zal meestal niet voldoen aan de eisen van een slim fit t-shirt heren. Bij de aanschaf van zo’n shirt moet je er op letten dat er voldoende rek in zit. Voor elke gelegenheid of bezigheid, of je nu lekker sportief door Kampen wandelt of in een restaurant zit te eten, is een zo’n lekker zittend shirt onmisbaar.

Online

Shop je meestal online dan is het natuurlijk moeilijk te beoordelen of je te maken hebt met een echt slim fit t-shirt voor mannen. Het is dan maar afwachten wat voor stof je in huis krijgt en of daar wel de juiste rek in zit die de contouren van je lichaam perfect volgen. Bij het merk Undiemeister weet je in ieder geval wel dat je met een echt slim fit t-shirt heren te maken hebt. 

Twee elementen

Een shirt dat goed aansluit op je lichaam moet in ieder geval voldoen aan twee elementen. Ten eerste zal de stof uit zichzelf al rekbaar moeten zijn. Daarnaast zal er een klein percentage elastaan aan het materiaal zijn toegevoegd. Wil zo’n t-shirt helemaal aan je verwachtingen voldoen dan zal een slim shirt gemaakt zijn van zachte stof. Wanneer zachte stof zich aanpast aan de beweging van je lichaam moet deze natuurlijk niet gaan schuren. Dat is voor iemand die veel in beweging is heel vervelend.

Productie

Heren die op zoek zijn naar een kwaliteitsshirt kijken niet alleen naar de prijs of het materiaal. Tegenwoordig is het belangrijk dat shirts op een duurzame manier gemaakt worden. Bij veel kleding wordt bij de productie niet zo nauw gekeken of die wel op een verantwoorde manier tot stand komt. Verdiep je je in de wijze van productie dan is dat vaak niet energieneutraal. Naast de prijs, de maat en de kwaliteit kiezen ook steeds meer mensen in Kampen bij aankoop van boven- en onderkleding voor een klimaatneutraal gemaakte outfit. Is een slim fit t-shirt aan vervanging toe dan is maximale recycling van de oude al een doorslaggevend argument bij aanschaf.

Mellowood

De speciaal door Undiemeister ontwikkelde eigen stof draagt de naam Mellowood. Ga je voor honderd procent milieuvriendelijk dan is dit merk de perfecte keuze. Mede-oprichter Jeroen Adriaans zegt de site van Twinkle: “We zijn maximaal CO2-neutraal. Dat wil zeggen dat we niet neutraler kunnen worden, tenzij we onze producten te voet op gaan halen op onze productielocatie”.

Hals

Niet als minst belangrijke argument voor de aankoop van een nieuw shirt zal de kleur en de vorm van de hals uiteindelijk de doorslag geven om het in je winkelmandje te plaatsen. De meeste mannen dragen de ronde hals. Toch is de niet te diepe V-hals weer in opkomst. Omdat deze vaak niet zichtbaar gedragen wordt, zul je het verschil met de ronde hals tijdens je drukke werkdag helemaal niet merken. Het belangrijkste argument blijft tenslotte nog altijd dat een ondershirt heerlijk comfortabel moet zitten