Afbeelding
Aangeleverd

Ontspannen in eigen tuin

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De dagen worden langer en de warmere temperaturen komen er ook aan. Voor veel mensen reden om meer tijd in de tuin door te brengen. Wil je lekker ontspannen in eigen tuin? Dan is het heerlijk als je tuin helemaal zen-proof is. Heb je wel eens aan een jacuzzi in de tuin gedacht?

Lekker relaxen in de eigen jacuzzi

Als je wel eens naar een spa gaat, dan heb je het vast gemerkt. Bij de jacuzzi is het altijd druk. Mocht je hier gebruik van willen maken, dan neem je voor lief dat het soms vol is. Of dat je even wachten moet tot je erin kunt.

Met een jacuzzi in eigen tuin heb je dit probleem niet. Je kunt er gebruik van maken wanneer het jou uitkomt. Ben je toe aan wat ontspanning na een drukke werkdag? Of wil je puber met vrienden chillen? Lekker met een drankje in het warme water de dag afsluiten.

Dit is waarom een opblaasbare jacuzzi zo praktisch is

Heb je een kleine tuin? Of wil je liever geen plek in de tuin reserveren voor je bubbelbad? Met een opblaasbare jacuzzi kun je deze gemakkelijk opzetten. En als je een tuinfeest wilt geven, is de jacuzzi binnen korte tijd weer op te ruimen. Daarbij heeft de opblaasbare variant ook een stuk minder onderhoud nodig als een traditionele jacuzzi.

De jacuzzi zorgt ervoor dat de water op heerlijk temperatuur is. Ook kun je kiezen voor verschillende waterstanden. Van bubbels tot extra waterstralen voor je rug, met een paar knoppen regel je dit eenvoudig zelf. Natuurlijk kun je de jacuzzi in ieder seizoen gebruiken. Zo kun je bij kouder weer een kacheltje aanschaffen die voor extra warmte zorgt.

Met veel personen in je eigen jacuzzi

Bij Heuts kun je kiezen uit diverse jacuzzi’s. Voor een klein gezelschap is die voor 2 tot 3 personen geschikt. Ook voor grotere groepen kun je hier terecht. De grootste biedt ruimte voor 7 personen. Ook kun je extra accessoires zoals een hoofdkussen kopen, om zo helemaal tot rust te komen.

Een jacuzzi vraagt wat onderhoud. Zo is een chloordispenser en filterpomp aan te raden. Zo heb je langer plezier van schoon water. Je jacuzzi afdekken? Koop een speciale hoes, deze is eenvoudig om je bubbelbad te bevestigen.

Heb jij al in je hoofd waar jouw jacuzzi straks kan staan in de tuin?

Afbeelding
Vrachtwagen verliest container: Treinverkeer Zwolle-Kampen lange tijd gestremd Algemeen 27 feb, 16:53
Afbeelding
Deltion College houdt open avond op 15 maart voor jongeren én volwassenen Nieuws Ingezonden 27 feb, 16:37
Opening van het academisch jaar in de Broederkerk te Kampen anno 2017
Stop op bachelors theologie in Utrecht na verhuizing TUK Algemeen 27 feb, 15:51