Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Afslanken, gewichtsbeheersing of verzwakte spieren sterker maken door middel van elektro stimulatie bij In balans Dronten

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bij In balans Dronten kun je spieren opbouwen, plaatselijk afslanken, nek- en rugklachten verminderen, pijn verzachten en verzwakte spieren sterker maken. Dat gebeurt door middel van ultrasound en elektrostimulatie. 

De ultrasound zorgt voor afbraak van vetcellen, deze verdwijnen op een natuurlijke manier uit het lichaam. De elektrostimulatie traint de spieren. De getrainde spieren halen energie uit de vetreserves en dat zorgt weer voor een extra stimulans bij het afvallen. Door de behandelingen verbetert ook de doorbloeding van je bindweefsel. Hierdoor krijg je een strakkere huid en helpt het cellulitis en striae te verminderen.

De 2e methode waar wij mee werken is met EMS (Electro Muscle Stimulation). Dit werkt met Tens plakkers. Ervaring leert dat deze behandeling de pijn kan verzachten en verzwakte spieren sterker maakt. EMS wordt gebruikt om je spieren extra aan te spannen en wordt ook gebruikt bij training en herstel behandelingen. Door de Tens electrode te plaatsen op diverse of enkele lokale gebieden van je lichaam, worden je spieren door externe stimulatie extra getriggerd. Met behulp van EMS kun je daarom i.p.v. 45 % circa 90 % van je spieren gebruiken. Het is niet pijnlijk en niet gevaarlijk.  Je voelt je spieren daadwerkelijk aanspannen, zonder dat je daarvoor hoeft in te spannen.

De behandelingen zijn heel goed voor herstel van corona, zorgt voor vermindering van nek-, rugklachten, overmatig vocht, cellulitis en striae, versterkt de huid en bindweefsel, activeert bloed en lymfedrainage, voor mensen die niet kunnen sporten (MS, reuma) en geeft je meer energie.

Nieuwsgierig geworden en wil je een afspraak maken? App naar 06-30974724 of mail naar info@inbalansdronten.nl  en betaal slechts € 25,- i.p.v. € 45,- voor een proefbehandeling. Geldig t/m eind van de maand.

Dit is een partnerbijdrage van In Balans Dronten:
www.inbalansdronten.nl.