Afbeelding

Puzzel mee met Kampen Kado: de cadeaubon voor Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kampen Kado organiseert een puzzelactie waarmee verschillende prijzen te winnen zijn. Uiteraard worden deze aangeboden door lokale ondernemers. Want bij de Kampen Kado staat onze prachtige Hanzestad centraal. Met een cadeaubon doet u de ontvanger een groot plezier, maar steunt u ook de lokale ondernemer.

Hoe werkt de puzzelactie?

In de puzzel staan alle deelnemende winkeliers aan de puzzelactie. U kunt ze herkennen aan de logo’s die op deze pagina staan. Streep alle namen van de winkeliers weg en de overgebleven letters vormen een woord. Na vier puzzels (4 weken lang wordt er een puzzel geplaatst) vormen deze overgebleven woorden de oplossing die slaat op de actie. De prijzen die te winnen zijn worden nog bekendgemaakt.

De oplossing kan gemaild worden naar info@brugmedia.nl o.v.v. Kampenkado of per post naar BrugMedia, Constructieweg 41-1, 8263 BC Kampen o.v.v. Kampenkado. (oplossingen zonder naam en telefoonnummer worden niet meegenomen in de trekking.)

De winnaars krijgen automatisch bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De bon Kampen Kado is te besteden bij talloze winkels en horeca in hartelijke Hanzestad Kampen. Het aanbod is divers: een etentje, T-shirt of liever een lijst voor een nieuw schilderij, een paar schoenen, sokken, tas of een mooi sieraad. Alles kan! Door de brede besteedbaarheid kan je altijd een inleverpunt naar jouw smaak vinden. De kadobon is geldig tot en met de datum die op de achterzijde van de bon is vermeld.

Kampen Kado is een initiatief van kampen Marketing en verkrijgbaar bij The Readshop Bos en de Stadskazerne.

De volgende bedrijven doen mee aan de Kampen Kadoactie: Fotorama; RM Fashion; Kunstig Kitschwerk; Catootje

Hema; Charlies; Simply; Bakker Bart; Apotheek Flevowijk; Layout; Slaapadvies van Dijk; Stedelijk Museum; Slijterijpost; Juwelier Jack Tausch; Stadsgehoorzaal; Van Dijk Bikes; The Read Shop; Da Bolwerk; Kamper Events; Kalter Aardbeien; ‘t Ponton.

Voor meer informatie over de Kampen Kado: https://stad.kampen.nl/nl/de-stad/kampen-kado.html
Voor de digitale versie van de Kampen Kado puzzel: https://brugnieuws.nl/algemeen/kampenkado-puzzel