Afbeelding
Dik Leusink

AW Personeelsdiensten sponsort sporttassen VSCO’61 JO15-1

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Afgelopen zaterdag werd VSCO’61 JO15-1 door haar trouwe sponsor AW Personeelsdiensten Veluwe BV met vestigingen in Oostendorp, Elburg en ’t Harde aangenaam verrast met de overhandiging van sporttassen. Directeur Jan Hofmeijer was naar sportpark De Heughte gekomen om de junioren persoonlijk te ‘trakteren’. Als blijk van grote dank en waardering bood elftalaanvoerder Rick Pleiter sponsor AW Personeelsdiensten Veluwe BV een fraai bloemstuk aan. Ook sponsorcommissielid Lammert Vlieger bracht namens VSCO’61 dank uit aan AW en wenste het bedrijf veel zakelijk succes toe.

Uitzend-, oproep- en invalkrachten, mensen met een tijdelijk dienstverband; ze vormen de olie in de motor van de economie. Bedrijven willen snel en flexibel inspelen op kansen die zich voordoen. AW Personeelsdiensten Veluwe BV is een toonaangevend regionaal opererend uitzendbureau, dat bemiddelt in enthousiaste en betrouwbare medewerkers voor korte en langere periodes.

Daarnaast heeft AW Personeelsdiensten een grondige kennis van de lokale en regionale arbeidsmarkt en kan putten uit een groot bestand aan ervaren arbeidskrachten. Het bedrijf is dan ook op elk moment in staat de flexibele inzet van personeel snel en doeltreffend voor u te regelen. Tevens zijn zij specialist voor bemiddeling van ZZP’ers.

Je bent dagelijks druk met je eigen bedrijf en klanten. Helaas komt het wel eens voor dat je ruimte over hebt in je planning, AW Personeelsdiensten kan je dan van dienst zijn. Zij hebben een groot netwerk waarvan gebruik kan worden gemaakt. AW gaat in goed overleg proberen een werkplek voor je te vinden, zodat jij je uren en omzet kunt realiseren.

De diensten die AW biedt onderscheiden zich niet van collega’s in de markt, maar wel hun wijze van werken. Een eerste kennismaking is dan ook vaak het begin van een langdurige relatie. Dit ondervond ook VSCO’61. Al spoedig bij de opstart van AW (An’t Wark) Personeelsdiensten Veluwe in 2006 werden de junioren van JO15-1, toen nog C1, ondersteund met sponsoring van kleding en sporttassen. Afgelopen zaterdag was daar weer zo’n mooi moment dat AW-directeur Jan Hofmeijer naar sportpark De Heughte kwam om daar de spelers te voorzien van nieuwe sporttassen.

De speciaal ontworpen sporttas met het bedrijfslogo van AW werd met veel enthousiasme begroet. Na de fotoshoot werd AW Personeelsdiensten hartelijk bedankt voor dit uitermate sportieve gebaar. Als blijk van grote waardering bood elftalaanvoerder Rick Pleiter de trouwe teamsponsor een fraai bloemstuk aan. Sponsorcommissielid Lammert Vlieger bracht namens VSCO’61 dank uit aan AW en wenste het bedrijf veel zakelijk succes toe.

De elftalsponsor van VSCO’61 JO15-1 vindt u op:

AW Personeelsdiensten Veluwe BV

‘t Straatje 6
8081 RN Elburg
www.awpersoneelsdiensten.nl

Jan Hofmeijer (directeur)
T: 06 - 200 07 175
E: jhofmeijer@awpersoneelsdiensten.nl

Locatie ’t Harde
Eperweg 5
8084 HH ’t Harde
Arjan van ‘t Oever
T: 06 - 524 20 645
E: avantoever@awpersoneelsdiensten.nl

Deze foto geeft het vooroorlogse Wittenstein bij Kamperveen weer. 
Oorlogsverhalen van Groot IJsselmuiden (2/3): Cees Visscher, Kampen en Kamperveen Algemeen 2 mei, 12:53
Hendrik van't Veer één van de personen uit de verzetsgroep Wilsum.
Oorlogsverhalen uit Groot IJsselmuiden (3/3): De verzetsgroep Wilsum in beeld Algemeen 2 mei, 12:52
Afbeelding
Orgelconcert op Hemelvaartsdag door Evan Bogerd Algemeen 2 mei, 12:40