Stockfoto

Remise voor IJVV tegen Vroomshoopse Boys

IJSSELMUIDEN - IJVV is zaterdag blijven steken op een 2-2 gelijkspel tegen Vroomshoopse Boys. Hiermee deden de IJsselmuidenaren zichzelf opnieuw tekort. Volgens IJVV-trainer Emiel Diender creëerde zijn ploeg kansen genoeg. “Dit was een gemiste kans. Heel erg jammer.”

IJVV kwam al in de 3e minuut op achterstand via Tom Pierik. De thuisploeg had het lastig in de beginfase, maar kwam er naarmate de eerste helft vorderde steeds beter in. Vlak voor rust viel de 1-1. Luc Kalter kopte raak uit een voorzet van Arjan Wiegers.

Kalter was al in de 3e minuut in het veld gekomen, nadat Kevin van den Berg uitviel met een blessure. In de 15e minuut was er weer tegenslag voor IJVV, toen doelman Jasper Fix niet meer verder kon. Hij werd vervangen door Julian van de Wetering.

In de tweede helft liet Julian Hellendoorn in de beginfase een grote kans liggen. Vervolgens scoorde Vroomshoopse Boys via een rake uithaal van Juliën Derks. IJVV kon weer in de achtervolging. “Ineens kantelde de wedstrijd. Beide ploegen kregen kansen. Gelukkig maken we nog de 2-2”, aldus Diender.

Dat gebeurde in de 65ste minuut via Arjan Wiegers. Hij trok naar binnen en schoot raak. “Uiteindelijk ben ik tevreden met een punt, maar er had meer ingezeten”, aldus Diender.