Afbeelding
Stichting Vluchteling.

GroenLinks Kampen start wandelteam voor Nacht van de Vluchteling

Algemeen

KAMPEN - GroenLinks Kampen heeft een wandelteam opgericht om samen met andere Kampenaren deel te nemen aan de sponsorloop Nacht van de Vluchteling. De wandeltocht van 40 kilometer start op zaterdag 11 september om middernacht vanuit Arnhem. Het doel is om geld op te halen voor acute noodhulp aan vluchtelingen.

Nacht van de Vluchteling is een sponsorloop georganiseerd door Stichting Vluchteling. Wie meeloopt en zich laat sponsoren haalt geld op voor acute noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd. GroenLinks raadslid Edwin Burgman: “Ik vind dat mensen die waar ook ter wereld vluchten voor oorlog en geweld geholpen moeten worden. Met dit initiatief kan ik daar een bijdrage aan leveren”.

GroenLinks Kampen loopt mee in teamverband. Het team traint tot aan september elke eerste zondag van de maand. Wie meer informatie wil of mee wil lopen kan dat doorgeven via info@groenlinkskampen.nl. Wie aan de steun voor vluchtelingen wil bijdragen, kan het team sponsoren. Dat kan via https://www.nachtvandevluchteling.nl/team/groenlinks-kampen