Afbeelding
Raymond van Olphen

3FM Serious Request: The Lifeline komt naar Kampen

· leestijd 1 minuut Algemeen

Frank van der Lende en Eva Koreman, Sander Hoogendoorn en Timur Perlin en Rob Janssen en Wijnand Speelman starten op 18 december gezamenlijk vanuit Roermond om coronaproof en in estafettevorm hun wandeltocht af te leggen naar Zwolle. Onder de noemer ‘help de helpers’ zamelt 3FM dit jaar geld in voor het Rode Kruis, dat hulpverleners ontlast en de verspreiding van corona tegengaat in binnen- en buitenland. Tijdens deze bijzondere editie kunnen luisteraars voor het eerst zelf geld ophalen door in hun eigen omgeving mee te lopen en zich per gelopen kilometer laten sponsoren via deze link. Uiteraard kunnen ze ook op een andere manier in actie komen of een plaat aanvragen voor de helpers.

Na de start in Roermond vervolgen Sander en Timur hun wandeltocht naar Kessel. Het duo loopt daarna van Venray naar Boxmeer, van Uden naar Schijndel, van Udenhout naar Dongen, van Wijk en Aalburg naar Sleeuwijk, van Geldermalsen naar Wijk bij Duurstede, van Barneveld naar Nijkerk, van Nunspeet naar Elburg en van Zwartsluis naar Zwolle. Dj-duo Frank van der Lende en Eva Koreman starten hun eerste etappe in Kessel en lopen naar Sevenum. Daarna vervolgen ze de tocht van Boxmeer naar Mill, van Schijndel naar Vught, van Dongen naar Hank, van Sleeuwijk naar Leerdam, van Wijk bij Duurstede naar Woudenberg, van Nijkerk naar Ermelo, van Elburg naar Kampen en tot slot lopen zij naar het eindpunt in Zwolle. Het derde duo Rob Janssen en Wijnand Speelman lopen de route vanaf Sevenum tot Venray. Vervolgens van Mill naar Uden, van Vught naar Udenhout, van Hank naar Wijk en Aalburg, van Leerdam naar Geldermalsen, van Woudenberg naar Barneveld, van Ermelo naar Nunspeet, van Kampen naar Zwartsluis en ook Rob en Wijnand eindigen hun wandeltocht in Zwolle.

3FM Serious Request: The Lifeline
Dit jaar komt 3FM Serious Request: The Lifeline in actie voor het Rode Kruis om hulpverleners te ontlasten en verspreiding van corona tegen te gaan. De drie dj-teams helpen de helpers door te voet van Roermond naar Zwolle te trekken. Ze maken 24 uur per dag live radio en online content om zoveel mogelijk luisteraars in actie te laten komen. Dit alles met één doel: het inzamelen van geld voor het Rode Kruis. In de week van 18 t/m 24 december lopen de dj’s samen een route van bijna 500 km in totaal. Nieuw dit jaar is dat mensen thuis een etappe kunnen meelopen en daarmee geld inzamelen voor het Rode Kruis. Aanmelden voor de sponsorloop kan via 3fm.nl/loopmee.

Fred Sollie

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 11 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 23 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen gisteren
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 27 mrt, 23:23
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57