Afbeelding
Foto: VanLonden
aangeboden door VanLonden

Laat je meubelideeën tot leven komen met steigerhout

· leestijd 1 minuut Algemeen

Grote kans dat je in gedachten een verlanglijstje met allerlei interieurklussen, mooie accessoires en nieuwe meubels hebt. Want woonwensen heb je natuurlijk eigenlijk altijd wel. Dat lijstje wordt alleen maar langer door de lockdown waarin we nog steeds verkeren. Maar hoe vervelend dat ook is, je kunt deze periode ook aangrijpen om het nuttige met het aangename te verenigen. Heb jij jouw interieur ook al een facelift gegeven? Bijvoorbeeld door nieuwe raamdecoratie op te hangen of de muren van een eigentijdse kleur te voorzien? Als je jouw huis een ultieme nieuwe look wilt geven, kies je natuurlijk ook nieuwe meubels uit. Wat denk je bijvoorbeeld van een nieuwe buffetkast, een riante eettafel, een robuust tweepersoonsbed of een kek kinderbed van steigerhout? Meubelstukken van deze stoere houtsoort zijn kant-en-klaar verkrijgbaar, maar kun je ook op maat laten maken. 

Voordelen van maatwerk 

Wanneer je jouw eigen ontwerpen met maatwerk tot leven laat komen, brengt dat diverse voordelen met zich mee. De meubels worden dan precies in de formaten gemaakt die passen in de daarvoor bedoelde ruimte. Bijvoorbeeld voor die ene hoek in de woonkamer waarvoor het niet gemakkelijk is om een geschikte kast te vinden, wordt er dan speciaal een op maat gemaakt. Of misschien houden jij en je familie wel van urenlang tafelen met eten, drinken en spelletjes. Een mooie, grote eettafel op maat komt dan goed van pas. 

Stoer en tijdloos 

Onder andere omdat het zich eenvoudig laat bewerken, is steigerhout hiervoor het ideale materiaal. Daarbij komt dat het een tijdloze en stoere houtsoort is. Met white wash of een speciale nano coating is het bovendien mogelijk om steigerhout extra fraai af te werken. Vakmensen die daar alles van afweten, zijn de kundige houtbewerkers van VanLonden.com. In het zeer complete en gevarieerde assortiment van hun webshop, vind je tal van kant-en-klare meubels in vele categorieën om het hele huis én de tuin mee in te richten. Maar ze geven ook graag vorm aan een steigerhouten meubel op maat op basis van jouw eigen ontwerpen en ideeën. 

Steigerhouten hoogslaper 

De afgelopen twintig jaar hebben de vakmensen talloze meubels gemaakt. In de webwinkel kun je je ogen urenlang uitkijken naar onder meer: tafels, kasten, tuinmeubels, buitenkeukens en kantoormeubilair. Ook op het gebied van kinderbedden heeft de sympathieke specialist een naam hoog te houden. Wil jouw zoon of dochter ook graag een nieuw bed? Bij VanLonden.com zijn de mogelijkheden eindeloos! Ze zijn bijvoorbeeld heel creatief in het maken van de leukste hoogslapers. Voor je kind is er niets zo leuk als hoog slapen. Voor jou niets zo fijn als het winnen van een boel ruimte. Want onder dit kinderbed is er zat plek voor een bureautje, een extra slaapplek voor logeetjes of voor opbergkisten. Ook zijn er bedden in de vorm van stoere Engelse terreinwagens, kasteeltjes en speelhuisjes. Elk bed wordt vanzelfsprekend voorzien van een veilig trappetje dat zowel aan de rechter- als aan de linkerzijde geplaatst kan worden. 

Alle steigerhouten meubels worden in deze bijzondere periode met inachtneming van de juiste voorzorgsmaatregelen door VanLonden.com vervaardigd. De bezorgers brengen jouw bestelling geheel volgens de richtlijnen van het RIVM bij je langs op ieder gewenst adres in Nederland of België.