Afbeelding
foto aangeleverd

GGD IJsselland bezoekt IJsselmuiden opnieuw voor prikken zonder afspraak

Algemeen

IJSSELMUIDEN - Het bezoek van de GGD vaccinatiebus aan IJsselmuiden op 24 en 25 september was een succes. Bijna 250 mensen maakten van de gelegenheid gebruik om zich te laten vaccineren. Daarom heeft GGD IJsselland, in samenspraak met de gemeente Kampen, besloten om nogmaals een bezoek aan IJsselmuiden te brengen om iedereen de kans te bieden zich op een laagdrempelige manier tegen corona te laten vaccineren. 

Op vrijdag 8 oktober kan iedereen vanaf 12 jaar tussen 09.00 en 17.00 uur in het Consultatiebureau aan Laanzicht 13 in IJsselmuiden terecht voor een eerste of tweede prik. “Als je voor de tweede prik komt, houd er dan wel rekening mee dat er tussen je eerste en tweede prik minimaal drie weken zit. Je kunt kiezen voor een mRNA-vaccin of het Janssen-vaccin. Wanneer je je eerste prik in de bus hebt gehad, kun je (met afspraak) voor je 2e vaccinatie terecht bij één van de vaste locaties van GGD IJsselland”, aldus de organisatie. 

Voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar geldt dat er een volwassene bij moet zijn. Jongeren van 16 en 17 jaar mogen alleen komen. Een geldig legitimatiebewijs meenemen is verplicht. Dit geldt ook voor kinderen. Een mondkapje dragen is ook verplicht.