De spanning stijgt.....

· leestijd 1 minuut Algemeen

De spanning stijgt en het kwik daalt??
De finish van de Elfstedentocht, de droom van elke schaatsliefhebber!
Zoveel maanden geleden, begonnen met de voorbereiding van de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk.
1, 2, 3 of zelfs 4 keer in de week naar Dronten of Biddinghuizen. Kilometers maken, afzien, vallen en weer opstaan. En denken aan de kilometers die je wilt maken tijdens de Alternatieve Elfstedentocht En als het moment komt dat je denkt waarom wil ik dit ook al weer zo graag? Dan weet je weer waar je het voor doet, de kids met een moeilijke start!

Voor het 5de jaar doet Weissensee4Kids mee aan dit evenement? samen en met elkaar een sportieve prestatie neerzetten en doormiddel van sponsorgeld de goede doelen, Orange Babies en het Ronald McDonald ondersteunen , dat gaat super samen..
Kinderen die ernstig ziek zijn of in armoedige omstandigheden opgroeien, kunnen niet stoppen. Hun finish is echt het einde, zij moeten door. Samen willen we geld inzamelen om deze kinderen een kans te geven op een betere toekomst.
Nadat woensdag de laatste sportievelingen veilig zijn aangekomen barst de gezelligheid los, het weerzien na de clinics is geweldig! Praatje hier, praatje daar, even ?'proeven'' aan het ijs; hoe ligt het erbij. Weer terug naar het hotel, wat drinken, hapje eten. Dan op naar de welkomstborrel in het Weissenseehaus.

Maar nu zijn dan echt de laatste uren aangebroken voor de tocht op 23 januari om 7 uur van start gaat. Schaatsen slijpen, kleding bij elkaar leggen, pijntjes wegmasseren, intapen, startbewijzen ophalen, rusten als de spanning dat toelaat, gespannen gezichten, nogmaals checken of alles klaar ligt en dan straks de pastaparty voor de nodige koolhydraten, stapelen..!
We hopen dat ook deze editie een pracht ervaring zal gaan worden voor alle deelnemers, vrijwilligers en de supporters. Een ervaring die niet snel vergeten zal worden en waar nog lang over nagepraat gaat worden.

Mijn sportieve uitdaging, Samen in beweging, Daar doen wij het voor!!!!!
http://www.weissensee4kids.nl