Afbeelding
Pixabay

Bierfestival in Bovenkerk

Algemeen

KAMPEN – In de Bovenkerk vindt zaterdag 28 mei een bierfestival plaats. Brouwers uit heel Nederland en brouwers uit Kampen zullen daar hun bieren laten proeven.

Naast veel verschillende bieren staat foodpairing centraal. Een aantal Kamper ondernemers en winkeliers staan er met verschillende hapjes die passen bij verschillende bieren. In het festivalboekje staan de hapjes en de bieren die goed bij elkaar passen. Het bierfestival begint om 14:00 uur en duurt tot 22:00 uur. Op www.bierfestivalkampen.nl staat alle informatie over de brouwers, de bieren en de hapjes. 

Early Bird tickets zijn tot en met 31 januari online te koop tegen een gereduceerd tarief. Daarna start de reguliere verkoop. Tickets zijn te koop via www.bierfestivalkampen.nl. Tickets zijn inclusief een proefglas, twee munten en het festivalboekje.

Het festival wordt georganiseerd door het Biergilde van Campen. Dat gilde is opgericht in 2019 en is sindsdien actief met proeverijen waar diverse Nederlandse brouwers hun bieren laten proeven.