Afbeelding

Single Bees Christmas Party

Algemeen

Breng jij ook de Kerstdagen (weer) alleen door? Wil jij ook geen derde rad ergens aan de wagen zijn? Maar heb je wel zin in gezelligheid?

Kom dan 1e Kerstmiddag om 16:00 uur naar Cafe ' t Ponton om samen met andere alleengaanden een gezellige, ongedwongen middag / avond door te brengen.

Er is plaats en ruimte voor circa 20 alleengaanden. Er hebben zich reeds 7 alleengaanden aangemeld. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 40 jaar. Als je het leuk vindt, kun je zelf een gerechtje meenemen, lees hier meer over op de website. Drankjes zijn voor eigen rekening, je kunt het dus zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Het eerste drankje is GRATIS en wordt jou aangeboden door VBB Advies uit IJsselmuiden.

De eigenaren van Cafe ' t Ponton stellen het gezellige cafe aan de IJssel beschikbaar, zorgen voor een vlotte bediening, serviesgoed, de afwas en weten altijd een heerlijke, ongedwongen sfeer te creeren. Geen keiharde muziek, maar passend bij de sfeer, zodat er ook verstaanbaar gekletst kan worden.

Om circa 20:00 uur sluiten we af en kunnen we desgewenst nog andere plannen maken! Omdat we graag willen weten, hoeveel alleengaanden er komen, moet je jezelf wel even aanmelden. Aanmelden kan tot 14 december 2014. Let op vol=vol. Kijk op de website: http://kampen.wix.com/kerstmiddag

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.