Afbeelding

Nieuwe jeugdband in Kampen

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Het Kamper Trompetter Korps heeft tijdens de jaarlijkse showavond haar nieuwe jeugdband gepresenteerd aan het publiek. De KTK Music Kidz gaan door als zelfstandige jeugdshowband en dat is een unieke en historische gebeurtenis.

Met deze stap presenteert de groeiende vereniging een derde orkest. Kinderen van 6 tot en met 11 jaar (groep 7) vormen vanaf nu een compleet nieuwe band met een eigen stoere outfit, eigen optredens en een eigen repertoire. Vanaf Koningsdag 2015 komt het nieuwe orkest ?op straat'.
De nieuwe band zal een echt ?mini' Jong KTK gaan worden in uitstraling en repertoire en dit alles met een complete eigen slagwerklijn, stoere instrumenten en een nieuwe outfit.
Deze outfits zijn mogelijk gemaakt door de Rabobank IJsseldelta en Werkis Uitzendbureau. Inmiddels hebben zich 30 kinderen voor de nieuwe band aangemeld en het eerste jaar is bovendien gratis. De nieuwe jeugdband biedt de mogelijkheid om een echte slagwerker te worden of muzikant op een saxofoon, bariton, mellofoon, trombone of trompet. Tegelijkertijd wordt er veel aandacht besteed aan samenwerking, motivatie en individuele ontwikkeling van de kinderen. De KTK Music Kidz hebben les in het clubgebouw van het Kamper Trompetter Korps aan de Buitenbroeksweg 1 in Kampen. Op maandagavond 3 en 10 november staat van 17.00 uur ? 19.00 uur het instructieteam van de KTK Music Kidz klaar voor belangstellenden. Aanmelden of informatie aanvragen kan nog tot en met 10 november bij Rudi Meijerink: (038) 332 14 89 of info@kampertrompetterkorps.nl.