Afbeelding

A

· leestijd 1 minuut Algemeen Ingezonden

Goede afsluiting van turnseizoen voor RKDOS.
 

Zondag 15 mei stond de laatste wedstrijd van het seizoen voor de turnsters van niveau 4 en 5 voor de deur.


 Iris Boeve en Zsofi van Overbeek (niveau 5) mochten deze dag als eerst beginnen. Helaas kon Zsofi niet deelnemen vanwege ziekte. 


Iris zette een dijk van een vloeroefening neer en behaalde hier een eerste plek. Op sprong turnde Iris twee mooie sprongen. Op brug foutloos geturnd, maar moeten we volgend jaar werken aan de moeilijkheidsgraad. Op balk behaalde Iris een 5e plek. Op het eindpodium mocht Iris een 5e plek in ontvangst nemen.


 In de tweede wedstrijd was het de beurt aan Isa Harwig, Tess van Mulligen, Luna Ninaber, Sylvie Koenderman en Lotte Kuijer.


 De turnsters moesten het spits afbijten op balk, een spannend toestel om te beginnen. Alle dames turnden stabiel, wat resulteerde in een 6e plek op balk voor Sylvie en een 7e plek voor Isa. Op vloer sprongen ze de sterren van de hemel. Voor Sylvie op dit toestel een 5e plek en voor Lotte een 14e plek. De plankoline van sprong sprong heerlijk. Tess sprong ondanks een gebroken teen een fantastische sprong! Isa pakte hier een 5e plek. Brug, het laatste toestel. Luna maakte hoge zwaaien, wat resulteerde in een 4e plek op brug. 


In het eindklassement eindigt Isa op plek 5, Luna op plek 6, Sylvie op plek 7, Tess op plek 16 en Lotte op de 20e plek. De trainsters kijken terug op een geweldige afsluitende wedstrijd van het turnseizoen!

Afbeelding