Afbeelding
Foto: aangeleverd

Zomereditie magazine ‘Kampen’ feestelijk gelanceerd

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN -  De zomer is in Kampen extra goed begonnen met de lancering van het magazine ‘Kampen’. Het glossy magazine is overal in de stad verkrijgbaar.  Woensdagmiddag 15 juni werd het magazine feestelijk gelanceerd met alle deelnemers die aan deze editie mee hebben gedaan. Aan boord van de ‘Jannes van Campen’ kregen zij de eerste exemplaren overhandigd. Daarna kon iedereen genieten van een prachtige zeiltocht over de IJssel.

“We zijn blij dat we na twee relatief stille lanceringen het verschijnen van deze zomereditie kunnen vieren met alle deelnemers”, vertelt mede-initiatiefnemer Anja Kuipers enthousiast. “We maken dit magazine als team met veel liefde en werken daarbij soms intensief samen met de deelnemers. Dit gebeurt veelal op afstand. Het is mooi om elkaar dan te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.” 

Het magazine ‘Kampen’ is ontwikkeld voor toeristen en recreanten die Kampen (gaan) bezoeken én voor alle inwoners die graag willen weten wat er te doen is in de stad. Het magazine laat zien hoe mooi en hartelijk Hanzestad Kampen is, wat er allemaal te ontdekken valt op het gebied van cultureel (nautisch) erfgoed, welke evenementen er worden georganiseerd en hoe veelzijdig de natuurlijke omgeving is. 

Citymarketeer Roeland Tameling: “Op allerlei manieren zetten we ons in om de bestedingen van bezoekers aan Kampen te verhogen. Deze glossy zomereditie zet het vrijetijdsaanbod wederom flink in de schijnwerpers. Een mooie coproductie door de makers van Poort20 en BrugMedia!”

 Lucas Reinds en Johan van der Kolk, mede-initiatiefnemers, vullen aan: “Het is mooi om te zien hoe veel ondernemers verbinding met elkaar zoeken en meedoen. Samen kunnen we alles wat er te doen is in de stad en in de omgeving presenteren. Het voelt bijzonder om dat vandaag te vieren. Een speciaal bedankje voor de gastvrijheid van het team van Rondvaartkampen.nl voor een warm onthaal en gezellige middag aan boord van dit prachtige zeilschip!” 

Het magazine ‘Kampen’ komt twee keer per jaar uit, in de zomer en in de winter, in een oplage van 10.000 exemplaren. De magazines zijn af te halen bij de ‘Tourist Info Punten’ in de stad, bij alle deelnemers en op tal van andere toeristische plekken in Kampen en in de regio.