Uitreiking eerste exemplaar wintereditie aan burgemeester Sander de Rouwe.
Uitreiking eerste exemplaar wintereditie aan burgemeester Sander de Rouwe. Foto Tennekes

Lancering wintereditie ‘Toeristisch Magazine’ voor Kampen

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - De winter is in Kampen extra goed begonnen met de lancering van de wintereditie van het ‘Toeristisch Magazine Kampen’. Woensdag 8 december nam burgemeester Sander de Rouwe het eerste exemplaar officieel in ontvangst. Het inspirerende magazine wordt twee keer per jaar uitgegeven; in de zomer en in de winter. 

Het magazine is ontwikkeld voor toeristen en recreanten die Kampen (gaan) bezoeken én voor alle inwoners die graag willen weten wat er te doen is in de stad. Het magazine laat zien hoe mooi Kampen in de winter is, en wat er allemaal te ontdekken valt. In het magazine ontdek je alles wat er op cultureel gebied te doen is, je vindt er de mooiste wandelroutes, evenementen die georganiseerd worden en leuke activiteiten voor kinderen.

Burgemeester Sander de Rouwe is enthousiast over het resultaat: “Dit is de must-have voor iedereen die Kampen wil ontdekken. Ik kreeg het zomermagazine bij mijn aanstelling meer dan vijftien keer overhandigd - van verschillende mensen. De eerste keer dacht ik: ‘Wauw, wat een mooi magazine!’ De vijftiende keer dacht ik: ‘Als ik het zo vaak krijg, dan is het blijkbaar niet alleen waardevol voor de toerist, maar ook voor de inwoners van Kampen.’ Ik hoop dat ook deze editie een groot succes wordt en ben blij dat ik er aan heb mogen bijdragen.”

Ook citymarketeer Roeland Tameling is blij met de wintereditie: “Het is mooi dat dit magazine laat zien dat Kampen ook in de winter het bezoeken waard is. Het vrijetijdsaanbod staat flink in de schijnwerpers, dat is waardevol. Ook lees je dat er ondanks alle maatregelen nog steeds veel te beleven valt in onze Hartelijke Hanzestad!“ 

Het magazine is ontwikkeld door de makers van Poort20 en BrugMedia. Johan van der Kolk, commercieel directeur BrugMedia: “Door gebruik te maken van elkaars expertise kunnen we meer ondernemers en organisaties bereiken en een mooi creatief product ontwikkelen. Samen hebben we meer slagkracht.” Anja Kuipers en Lucas Reinds beamen dat: “Het team van BrugMedia heeft dezelfde passie als die wij hebben. We willen laten zien hoe mooi Kampen en omgeving is en toeristen wegwijs maken in onze mooie Hanzestad. Deze gedeelde motivatie maakt dat we dit mooie magazine samen zijn gaan ontwikkelen.” 

Het ‘Toeristisch Magazine Kampen’ komt twee keer per jaar uit in een oplage van 10.000 exemplaren. De magazines zijn af te halen bij de ‘Tourist Info Punten’ in de stad, bij alle deelnemers en op tal van andere toeristische plekken in Kampen en in de regio.

Bijgevoegd: Foto uitreiking 1ste exemplaar wintereditie aan burgemeester Sander de Rouwe

Foto: Richard Tennekes 

Nick de Vries

Nick de Vries

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 13 uur geleden