Afbeelding
Foto: dethuisgevers.nl

Leegstaand pand gezocht

Algemeen

KAMPEN - Voor de huisvesting van statushouders, dat zijn vluchtelingen met een verblijfsvergunning, zijn De Thuisgevers op zoek naar leegstaande panden. Het gaat om panden waar, tegen betaling, tijdelijk mensen kunnen wonen. Dat kan gaan om enkele maanden tot maximaal een jaar.

Het kunnen allerlei gebouwen zijn, zoals een vakantiehuisje, mantelzorgwoning, bedrijfsgebouw, pastorie, verdieping van een zorginstelling, onderwijs- of sportlocatie enzovoort; als het maar eenvoudig voor bewoning geschikt te maken is. Sociale huurwoningen zijn uitgesloten.

Wie eigenaar is van een pand of iemand kent die een leegstaande ruimte heeft, wordt verzocht contact op te nemen met De Thuisgevers. Zij bemiddelen kosteloos bij het zoeken van een goede match, de financiering en contacten met de lokale overheid, in dit geval gemeente Kampen.

Neem contact op met welkom@dethuisgevers.nl of 06-2190 3658. Of kijk op www.dethuisgevers.nl.

Afbeelding
Het geheim van de smaakmakers Algemeen 3 uur geleden
Openlucht theatervoorstelling SCHULD
Laatste weekend om SCHULD in Zwolle te zien Cultuur Ingezonden 4 uur geleden
Afbeelding
StemBand brengt in samenwerking met Marjan Hommes, Nederlandstalige muziek tijdens dinerconcert in de Stadsgehoorzaal Cultuur Ingezonden 4 uur geleden
Afbeelding
Musical Legally Blonde van start in de Stadsgehoorzaal (10 foto's) 10 foto's instagram 12 uur geleden
Afbeelding
Inleidende zitting: dodelijke steekpartij na ruzie bij bedrijf, sfeer in rechtbank grimmig 112 22 uur geleden
Afbeelding
Ondertekening koopovereenkomst kavel Genuakade tussen Broshuis en de gemeente Kampen (6 foto's) 6 foto's instagram 23 uur geleden