Afbeelding
Foto: -

Toerustingsavond voor Chr. jeugd- en jongerenwerkers

Algemeen Ingezonden

Op dinsdag 17 oktober is er een toerustingsavond (KIJP avond -Kamper Interkerkelijk Jongerenwerkers Platform) voor jeugd- en jongerenwerkers, catecheten en jeugdouderlingen. Op deze avond kunnen zij nieuwe inspiratie op doen, elkaar ontmoeten en is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Het thema is: De Bijbel open met jongeren – hoe doe je dat?

De spreker voor deze avond is Bram van Putten. Hij is van huis uit theoloog en heeft een passie voor de Bijbel. Die leest hij graag met anderen, of het nu jongeren zijn of ouderen, of ze vertrouwd zijn met de Bijbel of juist niet. Hij geeft onderwijs over de bijbel, is docent Oude Testament aan het Evangelisch College, verzorgt trainingen voor gespreksleiders van Bijbelkringen en hij was tot vorig jaar december betrokken bij de pioniersplek De Stroom in Kampen.

Hij zal in gaan op vragen zoals: Waarom zou je met jongeren de Bijbel lezen? Wat werkt wel en wat niet? Wat vraagt dat van jou als leider? Wat is de plek van de Bijbel in jouw leven? Ook krijg je deze avond tools aangereikt om met jongeren de Bijbel te lezen en hoor je welke hulpmiddelen er zijn.  

Deze avond wordt georganiseerd door St. Youth for Christ Kampen. Op deze manier willen zij jeugdleiders vernieuwde passie en enthousiasme geven om het jeugdwerk in ieders gemeente vorm te geven.

De avond start om 18:30 met een maaltijd in Jongerencentrum De Mix, Venestraat 8 te Kampen.

Aanmelden kan via e-mail: kijp@yfckampen.nl Voor meer informatie: 06-48037357

Afbeelding
Geen Rijkssubsidie voor gebiedsontwikkeling 'Bij de Bovenkerk' Algemeen 7 dec., 11:45
Afbeelding
Plannen voor werkschuur op plek voormalige kerk Jehova's Getuigen in het Groene Hart Algemeen 7 dec., 11:42
Afbeelding
Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt in Kampen Algemeen 7 dec., 11:39