Afbeelding
Foto: Fred Sollie

Zaterdag 7 oktober opleidingsmarkt in Isala

Algemeen

ZWOLLE - Doktersassistent, cardiaccare verpleegkundige, radiodiagnostisch laborant of operatieassistent: in het ziekenhuis kan men veel kanten op. Voor iedereen die geïnteresseerd is in een beroep in het ziekenhuis houdt Isala zaterdag 7 oktober een opleidingsmarkt in Zwolle.

“Spreekt een beroep in het ziekenhuis je aan en werk je graag in een team? Of wil je werken met hoogwaardige technieken? Dan is de zorg iets voor jou. Op zaterdag 7 oktober kun je tijdens de opleidingsmarkt kennismaken met de verschillende beroepen en opleidingen in Isala. Van verpleegkundige (vervolg)opleidingen tot medisch ondersteunende opleidingen. Er is veel mogelijk in een ziekenhuis”, aldus de organisatie.

In gesprek
Op de opleidingsmarkt staat een groot aantal enthousiaste Isala-medewerkers die met trots over hun beroep en de daarbij horende opleiding vertellen. Scholieren, mbo- en hbo-studenten en iedereen die zich wil oriënteren op een opleiding in de zorg, krijgt de kans om in gesprek te gaan met Isala-medewerkers over beroepen en opleidingen binnen het ziekenhuis. Dit helpt bij profiel- en beroepskeuze of bij loopbaanplanning.

Isala Academie
Welke opleiding heb is nodig voor welk beroep? Wat zijn de toelatingseisen en hoe kan men zich aanmelden? De Isala Academie geeft informatie over de eigen opleidingen van Isala en die van opleidingsinstellingen. “Volg je al een opleiding in de zorg? Dan kun je informatie krijgen over vervolgopleidingen.”

Praktische informatie
De opleidingsmarkt is er van 10 uur tot 14 uur in het hoofdgebouw van Isala Zwolle in de Centrale hal, op de eerste en tweede verdieping. Aanmelden is niet nodig en de opleidingsmarkt is gratis toegankelijk. Er worden geen rondleidingen door het ziekenhuis gegeven.

Afbeelding
Ouderenzorg IJsselheem met aandacht: Roland over zijn keuze voor ouderengeneeskunde Partnerbijdrages 28 mei, 13:36
Buurten komen samen om hun eigen omgeving met elkaar te vergroenen, goed voor mens en dier!
Groene Loper Kampen deelt plantpakketten uit Partnerbijdrages 28 mei, 13:23
Afbeelding
Gratis donuts eten op Nationale Donutdag Algemeen 28 mei, 12:29