Cesar Zuiderwijk & Sietse Huisman
Cesar Zuiderwijk & Sietse Huisman Foto: Aangeleverd

Drummer Cesar Zuiderwijk met Drumpraat on Tour in ‘t Ukien

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Op zaterdag 10 februari staat ‘t Ukien in Kampen in het teken van drumliefhebbers en muziekfans. In een gezellige café-setting gaat getalenteerde talkshow-host Sietse Huisman het podium delen met niemand minder dan de legendarische drummer Cesar Zuiderwijk. Drumpraat On Tour, een heuse combinatie van een concert, College Tour en talkshow. 

Drumpraat is een talkshow van host en drummer Sietse Huisman. Bij Drumpraat nodigt Sietse Huisman bekende drummers uit om te praten over alles op gebied van muziek, drummen en het artiestenleven. Om het vierde seizoen van de talkshow in te luiden, gaat Sietse Huisman in 2024 met Cesar Zuiderwijk van Golden Earring op tour door heel Nederland. 

Cesar Zuiderwijk, de percussionist die ruim vijftig jaar lang achter de drums zat voor Golden Earring, is een levende legende in de muziekwereld. Met wereldhits zoals Radar Love, Twilight Zone en When the Lady Smiles, heeft hij een onuitwisbare stempel gedrukt op de muziekgeschiedenis. Na het afscheid van Golden Earring blijft Cesar niet stilzitten en brengt hij zijn passie voor drummen naar het publiek in Drumpraat On Tour. 

Drumpraat on Tour vindt plaats in ‘t Ukien, het concertpodium in het groene hart van Kampen. De deuren openen om 20:00 uur en de show begint om 20:30. Met zitplaatsen en bediening aan de tafels belooft het een avond te worden vol boeiende backstageverhalen, grappige anekdotes over de avonturen die Cesar heeft meegemaakt met Golden Earring en bovenal veel leuke interactie tussen artiest en publiek.

Uiteraard wordt er ook gewoon gedrumd deze avond. Drumpraat on Tour is in de meeste podia in het land al uitverkocht, maar bij ‘t Ukien zijn er nog kaarten beschikbaar. Voor meer informatie en kaartverkoop, bezoek www.ukien.nl of neem contact op met ‘t Ukien via info@ukien.nl..

Meer programma in ‘t Ukien is te vinden op de website. Via Instagram worden volgers op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in het podium. @ukien_kampen.