Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Uitvaartcentrum de Cello heropent haar deuren

Algemeen

KAMPEN - Het Kamper uitvaartcentrum aan de Cello gaat in februari heropenen. Het uitvaartcentrum was eind vorig jaar gesloten omdat het veel geld kostte om het gebouw te verduurzamen. Hiermee kwam er een plotseling einde aan het uitvaartcentrum van Kampen met de meest voor de hand liggende ligging, vlakbij de Algemene Begraafplaats.

De sluiting leverde onder polishouders veel onrust op omdat zij plots aangewezen waren op andere opbaarlocaties, soms in Zwolle en Lelystad. Daarom hebben twee ondernemers uit Kampen het gebouw aangekocht. Zij zijn het gebouw op dit moment aan het verduurzamen. Er wordt een nieuwe verwarmingsinstallatie geplaatst en ook wordt de airco installatie en ventilatie vernieuwd.

Ook zijn alle uitvaartondernemers in Kampen en omstreken aangeschreven voor een hernieuwde samenwerking en zijn de afspraken met de naastgelegen Bazuinkerk hernieuwd voor wat betreft de uitvaartdienst.

Uitvaartcentrum de Cello hoopt halverwege februari haar deuren weer te openen. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Uitvaartcentrum de Cello via: info@cello2.nl.