Afbeelding
Foto: Tennekes

Drummer Cesar Zuiderwijk met Drumpraat in ‘t Ukien in Kampen (4 foto’s)

Algemeen

Zaterdagavond 10 februari 2024 stond ‘t Ukien in Kampen in het teken van drumliefhebbers en muziekfans. In een gezellige café-setting deelde getalenteerde talkshow-host Sietse Huisman het podium met niemand minder dan de legendarische drummer Cesar Zuiderwijk. Drumpraat On Tour, een heuse combinatie van een concert, College Tour en talkshow. 

Drumpraat is een talkshow van host en drummer Sietse Huisman. Bij Drumpraat nodigt Sietse Huisman bekende drummers uit om te praten over alles op gebied van muziek, drummen en het artiestenleven. Om het vierde seizoen van de talkshow in te luiden, gaat Sietse Huisman in 2024 met Cesar Zuiderwijk van Golden Earring op tour door heel Nederland.

Cesar Zuiderwijk, de percussionist die ruim vijftig jaar lang achter de drums zat voor Golden Earring, is een levende legende in de muziekwereld. Met wereldhits zoals Radar Love, Twilight Zone en When the Lady Smiles, heeft hij een onuitwisbare stempel gedrukt op de muziekgeschiedenis. Na het afscheid van Golden Earring blijft Cesar niet stilzitten en brengt hij zijn passie voor drummen naar het publiek in Drumpraat On Tour. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Gebedsgenezing en demonen uitdrijven ook aan de orde in Kampen, minister krijgt kamervragen over Tom De Wal en aanhang maar kan niet.. Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:34
Wethouder Boddeus ontvangt de felicitaties en een taart van Hilda Helmhout namens de lokale afdeling van de Fietsersbond.
Fietsersbond feliciteert gemeente Kampen Nieuws Ingezonden 23 mei, 15:21
Kloens biddend tijdens een actie in Sao Paulo
Evangelist Jelthe Kloens uit kampen terug uit Brazilie na 'succesvolle missiereis' met honderden bekeerlingen en wonderen Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:16