Afbeelding
Foto: Gek op Je Brein

Gek Op Je Brein in de Eeka Fabriek

Algemeen Ingezonden

KAMPEN – “Dwang de Baas.” Dit staat centraal bij de volgende themabijeenkomst van “Gek op je brein” op donderdag 25 april in de Eeka Fabriek.  

De aankomende bijeenkomst van “Gek op je brein” zal in het teken staan van het omgaan met dwang. Het ervaren van dwang kan een grote impact hebben op het dagelijks leven. Het kan alledaagse activiteiten bemoeilijken, of intensiever maken. Tevens kan het drempels verhogen. Het omgaan met dwang zal centraal staan bij onze nieuwe themabijeenkomst.  

De avond is georganiseerd door mensen die zelf ervaring hebben in de GGZ, in samenwerking met de RIBW en WijZ. De avond gaat vanaf 19.00 uur van start met een korte inloop. Vanaf half 8 zal spreker en ervaringsdeskundige Sharrony op haar eigen wijze haar verhaal vertellen. Er zal hierbij ruimte zijn voor het stellen van vragen. Na een korte pauze zal er ruimte zijn om in gespreksgroepjes elkaar te vinden, ervaringen te delen. Wat helpt jou in het omgaan met dwang? Er is tevens een muzikale omlijsting van de avond in de vorm van livemuziek!  

Ben je na het lezen geïnteresseerd of heb je vragen? Dan is een bezoek het zeker waard! 

Voor meer informatie kan je mailen naar gekopjebrein@gmail.com.   

Je bent van harte welkom!    

Aanmelding is niet nodig, deelname is gratis.    

Wanneer?   

Donderdag 25 april, aanvang 19.00 uur.    

Waar?                    

Eeka Fabriek, Trekvaart 61 te IJsselmuiden    

gekopjebrein@gmail.com