Afbeelding
Kamper Trompetter Korps v.h. J.V.B.

Help mee en ‘spek de kas’ van het Kamper Trompetter Korps

· leestijd 1 minuut Algemeen

Kampen – De jeugdafdeling van het Kamper Trompetter Korps is de afgelopen jaren ontzettend populair geworden binnen de gemeente Kampen. Sinds de oprichting van de KTK Music Kidz in 2006 hebben zich al meer dan 150 kinderen aangemeld. Om te zorgen dat wij de komende jaren kunnen blijven investeren in de grootste muzikale talenten uit onze regio doen wij in de periode van 17 mei tot en met 5 juli 2016 mee met een actie van supermarkt Jumbo Penningkruid en Jumbo Hanzeplein in Kampen genoemd ‘Spek je club kas’!

De trots van Kampen
Het Kamper trompetter Korps is een vereniging waarbij de jeugd van essentieel belang is. Wij bieden een platform waarin een kind zichzelf kan ontdekken. Een vereniging kan niet blijven bestaan als er geen aanwas is van jonge muzikale talenten. Vanaf 6 jaar oud leren onze leden wat topsport binnen de muziekwereld inhoudt. In de periode van de KTK Music Kidz tot en met de overgang naar het KTK staat ontwikkeling van de kinderen centraal. Hoe functioneert iemand binnen een groep en hoe werken wij bij het KTK met elkaar samen? Dit komt allemaal aan bod bij onze jongens en meisjes waarbij zij altijd op zoek gaan naar het hoogst haalbare prestatieniveau.

Sinds de oprichting van de KTK Music Kidz kunnen wij kinderen van 6 tot en met 11 jaar gratis muzieklessen aanbieden. Het eerste jaar kunnen kinderen vrijblijvend muziek leren spelen en vanaf het tweede jaar krijgt het kind ook les bij muziekschool Quintus in Kampen.

Met uw hulp kunnen wij de grootste talenten uit gemeente Kampen faciliteren en een prachtige muzikale carrière aanbieden. Samen staan wij sterk en kunnen wij mede dankzij U heel veel bereiken!

Wij willen graag wat terugdoen voor uw hulp!
De komende 2 maanden zullen zowel de KTK Music Kidz als Jong KTK optredens verzorgen bij de filialen van Jumbo in Kampen aan het Penningkruid en op het Hanzeplein. Hierdoor kunt u met eigen ogen aanschouwen dat onze jeugdige leden met passie en plezier hun hobby uitvoeren en dat zij uw steun goed kunnen gebruiken! Wanneer deze optredens zijn kunt u in de gaten houden door onze social media kanalen te volgen!

Op Twitter kunt u ons volgen via @KTK_Kampen , @JongKTK en @musickidzKTK

Ga dus de komende weken met z’n allen massaal boodschappen doen bij de filialen van Jumbo in Kampen!

Meer informatie op:
www.facebook.com/jumbohanzeplein

Wij zijn het Kamper Trompetter Korps!

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00