Het koor DEV in de Bovenkerk. (archief)
Het koor DEV in de Bovenkerk. (archief) Erik Eenkhoorn

Open repetities Jubilerend Kamper mannenkoor D.E.V.

Algemeen

KAMPEN - De repetities van het Christelijk mannenkoor D.E.V. zijn donderdag 18 augustus weer begonnen. Het is een bijzonder seizoen voor het koor, want op 2 januari 2017 bestaat het koor 100 jaar. Dat wordt feestelijk gevierd met tal van activiteiten en concerten en met als belangrijkste onderdeel het repeteren onder leiding van dirigent Gerwin van der Plaats.

Het koor is nog op zoek naar nieuwe leden. De organisatie vertelt: "Wij nodigen mannen van harte uit om eens een open repetitieavond mee te maken, zodat zij in alle rust kunt ervaren hoe een repetitie verloopt. Iedereen is van harte welkom op 25 augustus, 1 september of 8 september."

De repetities

Open Hof

vinden plaats in het Kerkelijk Centrum 'Open Hof' aan de Lelystraat 49 in Kampen vanaf 19.30 uur. Nieuw dit seizoen is de mogelijkheid om als projectlid het Jubileumjaar mee te maken met het mannenkoor. "Zo kun je heerlijk meezingen op onze Jubileumconcerten in onder meer,

Kampen, Rotterdam, Putten, Dordrecht, Stadskanaal en Huizen. Ook meezingen op de nieuw op te nemen Jubileum-dubbel-CD is mogelijk. Voorwaarde is wel om vanaf begin september mee te doen met de repetities."

Na het Jubileumjaar stopt het projectlidmaatschap, maar lid blijven kan natuurlijk ook. "Lijkt je dit wat, dan zien wij je graag verschijnen op een donderdagavond." Voor meer informatie: Bertus Elzerman 06-10279346.