Afbeelding

HYKANON presenteert.. de TOP 2000 Afterparty

Algemeen

HYKANON presenteert.. de TOP 2000 Afterparty

Eind december wordt traditiegetrouw de Top 2000 gedraaid op radio 2. Jongerenkoor Hykanon doet dat op 21 januari om 19.30 uur dunnetjes over in de Burgwalkerk in Kampen. Het jongerenkoor is voor de gelegenheid versterkt met maar liefst 26 projectleden en een combo. Ook zullen leerlingen van theaterschool Ventura hun medewerking verlenen.

Het programma is samengesteld door en bestaat uit een selectie van favoriete liederen van mensen uit verschillende beroepsgroepen. Hierdoor ontstaat een gevarieerd aanbod van liederen van o.a. Coldplay, Claudia de Breij, John Lennon, Boudewijn de Groot, Toto en U2.

De Top 2000 Afterparty is een aaneenschakeling van krachtige koornummers, indrukwekkende solo uitvoeringen, verstilde duetten, maar ook klassiekers die uit volle borst meegezongen mogen worden. Vertrekkend pastor Hans Schoorlemmer zal de avond leiden en op zoek gaan naar de (religieuze) betekenis achter liederen alsmede naar het antwoord op de vraag waarom speciaal voor die liederen gekozen is.

Het koor staat onder muzikale leiding van Janet van Gaalen–Schouten en wordt muzikaal opgeluisterd door combo ‘Two-K’ onder leiding van vaste pianist van het koor Paul de Vroome.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan op 21 januari 2017 om 19.30 uur naar de Burgwalkerk aan de Burgwal 60 in Kampen. De toegang is gratis, maar na afloop wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten.