‘Indigo’ van Vuur en Vlam Produkties (video)

Algemeen

KAMPEN - Op 22 november gaat Indigo in première: de nieuwste voorstelling van Vuur en Vlam Produkties gaat over eenzaamheid.

Eenzaamheid raakt niet alleen ouderen of mensen zonder relaties. Wat als je de warmte van een ander mist, of er niet bij kunt? Indigo kijkt mee achter de buitenkant. Eenzaamheid is overal en snijdt dieper dan alleenzijn; of je nou rijk of arm bent, jong of oud.

Met muziek van Gertjan van der Weerd, decor van Adriaan Stam en regie en choreografie van Marjan Hommes en Germa Scholten, werken veel Kampense professionals met elkaar samen voor deze voorstelling. De cast bestaat uit 5 professionele dansers en een acteur.

Vuur en Vlam Produkties werkt vaak vanuit een maatschappelijk thema of actuele gebeurtenis als inspiratie of startpunt van de professionele dansvoorstellingen. Vanuit het idee ‘omdat je over alles kan dansen’ hebben we in 2017 Onvoorwaardelijk gemaakt en in het voorjaar van 2018 Do you like what you see. De nieuwe voorstelling Indigo past in deze lijn en is zowel geschikt voor ervaren theaterpubliek, maar ook voor zorginstellingen en andere organisaties die werken met het fenomeen ‘eenzaamheid’.