Afbeelding

Finale Rabobank Clubkas Campagne

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN – In de Music Club aan de Flevoweg vindt woensdag 17 april de uitreiking plaats van de Rabobank Clubkas Campagne. 106 verenigingen/stichtingen uit de regio worden in het zonnetje gezet.

Tijdens deze finale avond wordt de uitslag op feestelijke wijze bekend gemaakt en ontvangen verenigingen en stichtingen uit Zwolle, Hattem, Zalk, Genemuiden, Zwartsluis, Kampen, IJsselmuiden en Wilsum hun cheque. Daarnaast reikt de bank 10 bonusprijzen uit van 1.000 euro per stuk.

Een lokale DJ zorgt voor muzikale begeleiding en als gastspreker is Fransesco Wessel uitgenodigd. Hij is trainer en coach voor NOC*NSF en traint diverse olympische coaches en atleten. “Een man die weet hoe je met de juiste mindset het verschil kan maken binnen een club, als muzikant of als team”, aldus de organisatie.

De finale-avond begint om 17.30 uur. Om 18.00 uur worden de cheques uitgereikt en kan een hapje worden gegeten bij de festivalfoodtrucks. Naborrelen vanaf 19.30 uur.

Rabobank Clubkas CampagneCultuur, sport en elkaar ontmoeten verrijken de samenleving. Het verenigingsleven en haar vrijwilligers spelen hierbij elke dag een belangrijke rol. Door hun inzet verankeren sport, ontmoeting en cultuur in de maatschappij. De Rabobank is hen daar dankbaar voor en geven hen daarom een steuntje in de rug. Op 1 februari startte de bank voor het 2e jaar met de Rabobank Clubkas Campagne, waarbij klanten van de bank stemmen op hun favoriete club. Hoe meer stemmen hoe meer geld een club kan verdienen. De afgelopen maanden zijn de clubs druk bezig geweest zichzelf en hun clubdoel te promoten om zoveel mogelijke stemmen te werven.