Jeanette Wessels en Stefan Willems van SW Stukadoor bij het nieuwe reclamebord op sportpark De Heughte van VSCO'61
Jeanette Wessels en Stefan Willems van SW Stukadoor bij het nieuwe reclamebord op sportpark De Heughte van VSCO'61 Dik Leusink

SW Stukadoor nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61

· leestijd 1 minuut Ingezonden Ingezonden

Deze week heeft VSCO’61 het Kamper bedrijf SW Stukadoor mogen verwelkomen als nieuwe reclamebordsponsor. Eigenaar Stefan Willems en partner Jeannette Wessels waren naar sportpark De Heughte gekomen om de reclameborden officieel te overhandigen aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Als blijk van dank en waardering werd de nieuwe reclamebordsponsor een fraai bloemstuk aangeboden en veel succes toegewenst.

De familie Willems staat regionaal bekend als een echte stukadoorsfamilie. Het vak werd de kinderen danook met de paplepel ingegoten. Zo ook Stefan. Toen hij de kneepjes van het vak kende, besloot hij als zelfstandig ondernemer verder te gaan onder de naam SW Stukadoor. Inmiddels zes jaar verder heeft het bedrijf zijn plaats in de regionale stucwereld gevonden. Het werkgebied van de Kamper onderneming is naast Kampen, Zwolle, Dronten ook de Noord Veluwe. Naast eigen verworven opdrachten wordt ook nauw samengewerkt met regionale bouwondernemingen.

SW Stukadoor is gespecialiseerd in diverse soorten stucwerk waaronder betonlook, sierpleister, gladde muren en spachtelputz. Mede door de goede contacten op de Noord Veluwe en de waardering voor de daar opererende ondernemers heeft SW Stukadoor besloten om voetbalvereniging VSCO’61 uit Oosterwolde te sponsoren. Deze week was het dan zover dat het Stukadoorsbedrijf officieel door VSCO’61 werd verwelkomd als nieuwe reclamebordsponsor. Eigenaar Stefan Willems en partner Jeannette Wessels waren naar sportpark De Heughte gekomen om de frisse en mooi gestylde reclameborden officieel te overhandigen aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Hij bedankte de nieuwe reclamebordsponsor en als blijk van grote waardering overhandigde hij hen een fraai bloemstuk en wenste het jonge stukadoorsbedrijf veel succes.

Op zoek naar een stukadoor voor gladde muren of sausklaar stucwerk ?

SW Stukadoor
Kronkelwilg 10
8266 LW Kampen
T: 06 - 509 88 036
E: swstukadoorkampen@gmail.com of info@gladdenieuwbouwmuren.nl
www.gladdenieuwbouwmuren.nl