Afbeelding

We gaan weer starten met een nieuwe groep Cool2BFit. Kom je ook meedoen

Ingezonden Ingezonden

In september willen we weer gaan starten met een nieuwe groep Cool2BFit in Kampen bij Praktijk voor Kinderfysiotherapie Kampen. Cool2BFit is een programma voor kinderen en ouders die aan een gezonde leefstijl willen werken. Het programma is geschikt voor kinderen tussen de 4-8 jaar of 8-13 jaar. Het is een traject van 1,5 jaar waarbij je wordt begeleidt door een team van professionals. Het team bestaat uit een kinderfysiotherapeut, dietist, orthopedagoog en sportinstructeur. De begeleiding start intensief en zal steeds verder worden afgebouwd. Het doel van het programma is inzicht geven in een gezonde leefstijl voor je kind en jullie gezin en deze leefstijl trachten aan te leren. Het programma wordt voor het grootste deel vergoed door de zorgverzekeraar. Daarnaast is er een ouderbijdrage van 15 euro per maand gedurende de 18 maanden dat het programma voortduurt. 

Denk jij als ouder, dit is iets voor mijn zoon/dochter en het lijkt ons erg leuk om te gaan werken aan de leefstijl. Kom in beweging en geef je op! 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Praktijk voor Kinderfysiotherapie Kampen, 038-3320041/info@kinderfysiokampen.nl of kijk op de website www.cool2bfit.nl