Lancering Wintermagazine Kampen in het Biermuseum Kampen
Lancering Wintermagazine Kampen in het Biermuseum Kampen Foto: Copyright 2022. All rights reserved.

Wintereditie magazine ‘Kampen’ feestelijk gelanceerd!

· leestijd 1 minuut Ondernemen in Kampen

REGIO - De winter is in Kampen extra goed begonnen met de lancering van het magazine ‘Kampen’. Het glossy magazine, voor inwoners én toeristen, is vanaf vandaag overal in de stad verkrijgbaar. Vrijdagmiddag 9 december werd het magazine feestelijk gelanceerd in het Biermuseum Kampen met alle deelnemers die deze editie meegedaan hebben. 

In het Biermuseum Kampen kregen de deelnemers de eerste exemplaren overhandigd. Daarna kon iedereen genieten van een proeverij van Kamper gebrouwen bieren, lekker hapjes en een muzikaal optreden door Henrick Aeltsz; een vroegere burgemeester, koopman én bierbrouwer. 

“Het is elke keer een weer een feestje om het verschijnen van een nieuwe editie samen te vieren”, vertelt mede-initiatiefnemer Anja Kuipers enthousiast. “We maken dit magazine als team met veel liefde en werken daarbij soms intensief samen met de deelnemers. Dit gebeurt veelal op afstand. Het is mooi om elkaar dan te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.”

Het magazine ‘Kampen’ is ontwikkeld voor toeristen en recreanten die Kampen (gaan) bezoeken én voor alle inwoners die graag willen weten wat er te doen is in de stad. Het magazine laat zien hoe mooi en hartelijk Hanzestad Kampen is, wat er allemaal te ontdekken valt op het gebied van cultureel (nautisch) erfgoed, welke evenementen er worden georganiseerd en hoe veelzijdig de natuurlijke omgeving is. 

Lucas Reinds en Johan van der Kolk, mede-initiatiefnemers, vullen aan: “Het is mooi om te zien hoe veel ondernemers verbinding met elkaar zoeken en meedoen. Samen kunnen we alles wat er te doen is in de stad en in de omgeving presenteren. Een speciaal bedankje voor de gastvrijheid van het team van Biermuseum voor het warme onthaal en de gezellige middag in dit bijzondere museum! 

Het magazine ‘Kampen’ komt twee keer per jaar uit, in de winter en in de zomer, in een oplage van 10.000 exemplaren. De magazines zijn af te halen bij de ‘Tourist Info Punten’ in de stad, bij alle deelnemers en op tal van andere toeristische plekken in Kampen en in de regio.

Nick de Vries