Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Column Ondernemen in Kampen: Doe eens een bakkie met Jan

· leestijd 1 minuut Ondernemen in Kampen

Jan de Groot, wie kent hem niet? Decennialang was hij de eigenaar van De Groot Schilderwerken, het bedrijf dat in 1934 door opa De Groot werd opgericht. En natuurlijk ook van de speelgoedwinkel in de Oudestraat, die door zijn ouders hier werd geopend in 1947. Inmiddels heeft zijn zoon Michiel het familiebedrijf overgenomen en heeft Jan tijd voor andere dingen. Zoals zijn vrijwilligerswerk bij CAS, Rotary, het 4/5 mei Comité en…. Kampen Partners. 

Kampen Partners, de citymarketingorganisatie van Kampen, vindt dat Kampen ook een hartelijke Hanzestad moet zijn voor ondernemers. Uit ons onderzoek is gebleken, dat daarvoor nog veel moet gebeuren. Kijk maar op Ondernemeninkampen.nl: “Branding van Kampen gaat goed, ondernemerstevredenheid kan beter”. En daarover gaat Jan graag met jullie in gesprek.

Met drie concrete insteken, namelijk:

Hoe kunnen we jullie het beste helpen? Waarschijnlijk met het behouden en werven van medewerkers voor jullie bedrijf. Trefwoorden: o.a. nieuwe inwoners op sleeptouw en Open Bedrijvendag Kampen Hoe kunnen we samenwerking tussen ondernemers in Kampen versterken? Onder meer met het Business Event Kampen. En verder? Hoe kunnen we de lokale economie een steuntje in de rug geven? Kampen Kado is een beginnetje. What’s next?

Kortom: nodig Jan eens uit voor een goed gesprek en een kop koffie. Hij spreekt ondernemerstaal, kent Kampen als geen ander en is oprecht geïnteresseerd in jullie uitdagingen. Stuur een mailtje naar info@kampenpartners.nl, dan regelen wij de rest!

p.s. Toch even checken. Hebben jullie je Kampen Kado bonnen al besteld? Doen hoor! Want ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen dat de arbeidsmarkt krap is voor werkgevers. Het behoud van goed personeel is daarmee nog belangrijker geworden. En een van de manieren daarvoor, is je medewerkers verrassen met een Kampen Kado bon. Dat zullen ze ongetwijfeld waarderen in deze tijd waarin ze te maken krijgen met allerlei kostenstijgingen. Dus doe niet alleen mij, maar ook jezelf, je werknemers en heel Kampen een lol en bestel die bonnen ruim voor de decemberdagen.  Je ondersteunt hiermee collega ondernemers in de gemeente Kampen, je prikkelt werknemers om Kampen in te gaan en zo beter te leren kennen én je versterkt er je imago als aantrekkelijke werkgever mee. 

Kijk voor meer info op kampenkado.nl en bestel grotere aantallen (bijvoorbeeld voor je kerstpakketten) rechtstreeks via administratie@kampenpartners.nl. 

Tot slot nodig ik jullie allemaal graag uit voor het Business Event Kampen, dat op 17 november plaatsvindt. Treffen we elkaar daar? Deelnemen is gratis, maar je moet je wel even aanmelden via www.businesseventkampen.nl . 

Ik wens jullie goede zaken. En de groeten aan Jan!

Roeland Tameling van Kampen Marketing.

Nick de Vries