Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Vitamientje.nl neemt de Kerst- en cadeaupakketten van Kalter aardbeien over

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

(door Robert van den Belt)
KAMPEN - Sinds 15 juli 2022 kunt u weer gebruik maken van de webshop van Kalter aardbeien. Vitamientje.nl heeft deze service overgenomen. Hoe is dit alles tot stand gekomen? Harmen Westerink vertelt er ons meer over.

“Richard en Annet Kalter waren op zoek naar een overnamekandidaat voor Kalter Aardbeien. Bij deze zoektocht is er geen geschikte koper gevonden om het gehele bedrijf over te nemen. Hierna is Postuma AGF er ingedoken om het merk Kalter aardbeien niet verloren te laten gaan. Wij als Vitamientje hadden geen belang bij het totale bedrijf en de winkel. Aardbeien telen in combinatie met de winkel is een 24/7 taak. Waar we wel belang bij hadden, is het maken van de kerst- en cadeaupakketten. Op dit moment deden we ook al het e´e´n en ander met fruit- en cadeaupakketten. Het is een mooie uitbreiding op ons assortiment”

“In de praktijk zal het er als volgt uitzien. De aardbeien van Kalter zullen geteeld worden door een bekende collega teler. Postuma AGF zal voor de distributie zorgen en wij zullen voor de kerst- en cadeaupakketten zorgen. De grootste drijfveer van de overname van het merk Kalter is dat het zonde is dat dit bedrijf zou verdwijnen. Helemaal wat Richard en Annet in die 20 jaar met elkaar hebben opgebouwd. Wij vinden als Postuma AGF en Vitamientje dat het niet verloren mag gaan”.

Op dit moment kunt u de artikelen van Kalter via de website bestellen https://kalteraardbeien.nl/ . Alleen rijdt u nu niet naar Tuindersweg 2-1, maar naar Tasveld 26. Daarnaast kan u ook gebruik maken van de bezorgservice en heeft u de mogelijkheid om uw pakket op de markt op te halen. Samenstellen van pakketten kan ook op afspraak. Binnenkort zal het Kalter logo ook op de loods van Vitamientje te zien zijn. “Een stukje Kalter binnenin Vitamientje.”, besluit Harmen Westerink.

Nick de Vries

Afbeelding
Verdachte van moord op dochter na sprong in IJssel naar Pieter Baan Centrum Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
In- en uitchecken met betaalpas of creditcard in bussen OV-regio IJsselmond Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
N50 Kampen – Kampen Zuid: werkzaamheden en verkeershinder van 3 tot 17 mei Algemeen 17 uur geleden