Jos van der Kamp (eigenaar Sport-Inn Kampen), Bert van Eunen en Annemarie Sluiter
Jos van der Kamp (eigenaar Sport-Inn Kampen), Bert van Eunen en Annemarie Sluiter Foto: Gerard Meijeringh

Sport-Inn en Craft steken Lay Back in het nieuw

Sport

KAMPEN - Sport-Inn en Craft Sportswear hebben onlangs basketbalvereniging Lay Back in het nieuw gestoken. Alle 75 leden van de Kamper clubs mochten een nieuw shirt en een broekje in ontvangst nemen.

Sport-Inn en Craft trekken al jaren samen op met diverse sportverenigingen in de regio. Lay Back was de vijftiende sportvereniging die een samenwerking is aangegaan met beide partijen. De samenwerking komt op het juiste moment. De oude shirts waren aan vervanging toe en hebben een nieuwe bestemming gekregen. 

“Alle oude shirts gaan naar Kameroen. Onze trainer Cedric Njeumen komt uit dit land. Voor de jeugd daar is het een mooie oplossing”, aldus voorzitter Bert van Eunen van Lay Back, die verklaart dat zijn vereniging in een goede fase zit. “We hebben de lijn omhoog ingezet. Lay Back heeft meer leden en er is meer talent dat nu doorstroomt. Daarnaast hebben een aantal jeugdleden de stap gemaakt naar Landstede Hammers.”

Lay Back is partnerclub van Landstede Hammers en dat vormde de basis voor de samenwerking met Craft en Sport-Inn. Dit jaar stapte Craft in het basketbal door een samenwerking aan te gaan met Landstede Hammers. “Daar is de kledingovereenkomst met Lay Back uit voorgekomen. Lay Back is de eerste amateurvereniging in het basketbal waarmee wij samenwerken”, aldus accountmanager Annemarie Sluiter van Craft.

Gerard Meijeringh