Stockfoto: Gerard Meijeringh

Wilsum heeft eerste overwinning binnen

WIJTHMEN - Wilsum heeft zaterdag de eerste overwinning in deze competitie binnengehaald. Wijthmen werd met 3-6 verslagen. Daniel Niemeijer scoorde drie keer. “Dit hadden we even nodig”, aldus Wilsum-trainer Dick Schrijer.

Het zag er aanvankelijk niet goed uit voor Wilsum. “We waren in de eerste helft de betere ploeg, maar kwamen wel met 1-0 achter. Voor rust kwamen we terug tot 1-1 via Daniel Niemeijer”, aldus Schrijer.

In de tweede helft ging het weer de verkeerde kant op met Wilsum. Wijthmen nam met twee treffers (55ste en 70ste minuut). “Vanaf de 75ste minuut hebben we het omgedraaid tot een 3-6 zege”, aldus Schrijer.

Wilsum ging meer druk vooruit zetten en dat werkte. Eerst scoorde Bart Schoonhoven de 3-2. “Daarna heb ik er een spits bijgezet. We gingen 3-3-4 spelen en daar kon Wijthmen niet mee omgaan”, aldus de hoofdtrainer van Wilsum.

Noël Hofstede maakte de gelijkmaker. Daarna ging de bal op de stip na een situatie tussen Schoonhoven en de keeper. Patrick Bastiaan benutte de strafschop. Daniel Niemeijer stelde met twee treffers de zege van Wilsum veilig.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 17 uur geleden
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21