Afbeelding
Stockfoto: Gerard Meijeringh

Wilsum niet opgewassen tegen Dieze West

Sport

WILSUM - Wilsum kon zaterdag in eigen huis het sterke Dieze West niet afstoppen. De Zwollenaren wonnen met 0-5. “Toch hebben we onze huid duur verkocht. De uitslag was geflatteerd”, aldus Wilsum-trainer Dick Schrijer.

Vooraf had Schrijer één belangrijke opdracht voor zijn spelers. “We moesten de boel compact houden. Dat is een uur lang goed gelukt”, aldus Schrijer.

Dieze West kwam na een krap half uur spelen wel op voorsprong. Daarna hielde de oranjehemden de boel aardig dicht. Na zo’n uur spelen viel de 0-2. Daarna liep de score snel hoger op. Dieze West liep uit naar 0-5.

Ondanks de nederlaag was Schrijer niet ontevreden. “Tot de 0-1 hebben we goed meegedaan, maar de jongens van Dieze West zijn individueel beter en slimmer. Dieze West is individueel gezien van grote klasse. Ik ben trots op m’n ploeg. We hebben het compact gehouden, maar zijn door individuele klasse afgetroefd. Maar het was een stuk beter dan een week eerder tegen Swift.”

Gerard Meijeringh

Afbeelding
24 verenigingen uit Kampen op pad voor Grote Clubactie Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Expositie van prints van werken van Van Gogh Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester en wethouders laten regionale stem horen tijdens 'Laat ons niet in de St(r)eek' - evenement Algemeen 17 uur geleden