Afbeelding
Stockfoto

Belangrijke zege tafeltennissers Kampenion

Sport

HILVERSUM - De tafeltennissers van Kampenion hebben met 3-7 gewonnen bij Hilversum. Daarmee zette de ploeg een grote stap richting handhaving in de tweede divisie.

Julian Plette, Gert-Jan de Lange en Mark Hankel wonnen allen twee van de drie partijen en ook het dubbelspel leverde een overwinning op (Plette en De Lange). Met een overwinning met 3-7 keerden de heren tevreden huiswaarts. Daarmee blijft Kampenion op de tweede plaats in de 2e divisie. Mark Hankel staat op 40 procent, Gert-Jan de Lange op 47 procent en Julian Plette op 68 procent. Komende zaterdag is de thuiswedstrijd tegen US 1 uit Amsterdam. De uitwedstrijd leverde eerder dit seizoen een gelijkspel op.

Kampenion 2, uitkomend in de derde divisie, kreeg er vrijdag in Dalfsen flink van langs. De thuiswedstrijd leverde eerder een 8-2 overwinning op, maar afgelopen vrijdag was DTV ‘84 beter op dreef. Alleen Jordy ten Have haalde een puntje binnen; Robin Lieftink en Ton Ringenier bleven puntloos. DTV en Kampenion hebben van positie gewisseld. De Kamper heren staan nu vierde, maar de ploeg hoeft niet te vrezen voor degradatie. “De teams daaronder staan op een lichtjaar afstand”, aldus Jan Ringenier, wedstrijdsecretaris van Kampenion.

Het eerste jeugdteam, uitkomend in Landelijk B, moest weer met twee spelers aantreden, ditmaal thuis tegen Swift uit Deventer. De twee wisten het verlies beperkt te houden: 4-6. Jannick van den Broek wist netjes tweemaal tot winst te komen en ook vrij makkelijk. Luuk Regterschot won eenmaal, na een zeer spannende partij in vijf games. Samen wonnen zij overtuigend ook het dubbel.

De volgende wedstrijd is op 20 november in Hilversum.