Afbeelding
Stockfoto

Go-Ahead Kampen gaat voor zege tegen Hierden

Sport

KAMPEN - Na twee nederlagen gaat Go-Ahead Kampen voor de vijfde zege in de competitie. Dat dient te gebeuren tegen Hierden, dat voorlaatste staat in de eerste klasse D. De duels DOS Kampen-KHC en VV Kampen-VHK zijn afgelast.

Go-Ahead verloor de laatste twee duels in de competitie. Doordat ook de concurrentie steken liet vallen, valt de schade op de ranglijst nog mee. De ploeg staat vierde met vier punten achterstand op koploper DZC ’68. 

In de tweede klasse H speelt IJVV een uitduel bij Den Ham. IJVV verloor twee weken geleden van Sparta Enschede. Het was de eerste nederlaag voor de IJsselmuidenaren in deze competitie. Den Ham staat op een negende plek met acht punten. IJVV heeft zes punten meer.

In de vierde klasse D speelt Zalk zaterdag een uitwedstrijd bij ’t Harde. Een bijzonder duel voor Zalk-trainer Egbert Kragt. Hij was het afgelopen seizoen nog actief als hoofdtrainer bij ’t Harde en was daar vier seizoenen werkzaam. Wilsum reist af naar Hattemerbroek voor het duel tegen Noord Veluwe Boys, dat voorlaatste staat met vijf punten. Wilsum heeft twee punten meer. ’s-Heerenbroek speelt een uitduel bij Wijthmen, dat maar twee punten minder heeft dan ’s-Heerenbroek. 

Programma:
Eerste klasse D (8ste speelronde)

DOS Kampen - KHC afgelast
Go-Ahead Kampen - Hierden 15.00 uur

Tweede klasse H (8ste speelronde)
Den Ham - IJVV 14.30 uur

Vierde klasse D (7e speelronde)
’t Harde - Zalk 14.30 uur 
Noord Veluwe Boys - Wilsum 14.30 uur
VV Kampen - VHK afgelast
Wijthmen - ’s-Heerenbroek 14.30 uur

Gerard Meijeringh