Afbeelding
Foto: Gerard Meijeringh

VV Kampen loopt tegen dikke nederlaag op

Sport

’T HARDE - Niet voor het eerst deze competitie is VV Kampen zaterdag tegen een ruime nederlaag aangelopen. ’t Harde won met 7-1.

Kampen-trainer Jeroen Kloekke miste voor dit duel zes spelers. Zijn ploeg stond na 12 minuten spelen al op een 2-0 achterstand. “We schuiven de bal zo bij de tegenstander in de voeten. Je staat al zo snel op achterstand. Dan wordt het lastig om dat om te buigen”, aldus Kampen-trainer Jeroen Kloekke. 

Hij zag dat zijn ploeg voor rust nog drie tegentreffers om de oren kreeg. “Ik was boos in de rust. We waren slordig in balbezit en zaten te slapen achterin. Alles wat we hadden afgesproken werd niet nagekomen. Het veld was heel lang en we gaven veel te veel ruimte weg. Dan moeten spelers zich toch eens achter de oren krabben. We moeten het hebben van inzet, dat moet eens gaan doordringen. Spelers moet zich eens gaan afvragen wat ze nu willen doen om te zorgen dat we punten gaan pakken.”

In de tweede helft wist Kampen de schade te beperken. ’t Harde maakt nog twee doelpunten. Kai van Motman redde de eer voor de bezoekers. Hij kapte een speler uit en schoot raak.

Na elf wedstrijden staat de teller bij Kampen nog steeds op nul punten. “We hebben nu alle clubs een keer gehad. We hebben nog geen punten, staan op vijftig tegentreffers en hebben zeven doelpunten gemaakt. Daar word je niet vrolijk van, maar ik ben ervan overtuigd dat we nog punten gaan halen”, aldus Kloekke.

Gerard Meijeringh