´s-Heerenbroek zet goede reeks voort op bezoek bij VV Kampen

KAMPEN - De voetballers van ´s-Heerenbroek hebben zaterdag met 0-4 gewonnen van VV Kampen en blijven daarmee fier aan kop staan in de vierde klasse E. Wilsum dat ook overtuigend wist te winnen (1-6 zege bij Reaal Dronten) staat tweede op vijf punten achterstand.

´s-Heerenbroek probeerde met vroeg druk zetten VV Kampen het spelen zo lastig mogelijk te maken. Daar slaagde de ploeg in, want Kampen wist weinig te creëren.

Het was ´s-Heerenbroek dat de lakens uitdeelde. Willard Visscher bracht ´s-Heerenbroek in de veertigste minuut op voorsprong. De 0-2 van Henri de Leeuw (43e minuut) was een resultaat van het afjagen van de tegenstander. Balverlies van VV Kampen leidde de tweede treffer in. Na rust scoorde Sem Pruim in de 70e minuut de 0-3 en was Jonno Pruim tien minuten voor tijd succesvol.