VV Kampen koestert punt tegen Ulu Spor

ZWOLLE - VV Kampen was zaterdag voetballend de mindere tegen Ulu Spor, maar wist wel een punt uit het vuur te slepen tegen de Zwolse opponent. Het werd 1-1 door treffers van Selim Ben Mansour (VV Kampen) in de 37e minuut en Harun Kafali (Ulu Spor) in de 55e minuut.

Hoewel Ulu Spor meer aanspraak mocht maken op de zege dan VV Kampen was het wel zo dat de Kampenaren goed stonden te verdedigen en uit de tegenaanval soms gevaarlijk werden. Uit een van die aanvallen scoorde Kampen de 0-1. Een prima tegenstoot van de  Kampenaren werd eerst nog ongedaan gemaakt door de doelman van Ulu Spor. Bij de corner die volgde moest de sluitpost het antwoord schuldig blijven en wist Ben Mansour de bal uiteindelijk binnen te tikken.

Het doel was vervolgens om de voorsprong vast te houden. Daar slaagde VV Kampen niet in. Ulu Spor kwam op 1-1 en kreeg vervolgens de nodige kansen om het duel te winnen. VV Kampen-trainer Jeroen Kloekke: ¨De wedstrijd had niet een kwartier langer moeten duren. Dan had Ulu Spor zeker gewonnen. Ulu Spor was de betere vandaag. Van de andere kant hebben wij wel goed verdedigd.¨

StemBand brengt in samenwerking met Marjan Hommes, Nederlandstalige muziek tijdens dinerconcert in de Stadsgehoorzaal Cultuur Ingezonden gisteren
Musical Legally Blonde van start in de Stadsgehoorzaal (10 foto's) 10 foto's instagram 17 mei, 01:21
Inleidende zitting: dodelijke steekpartij na ruzie bij bedrijf, sfeer in rechtbank grimmig 112 16 mei, 14:47