Afbeelding
Foto: John Zoetebier

KHC dendert door met zege in Wezep

Sport

WEZEP - KHC heeft zaterdag verdiend gewonnen van WHC. De Kampenaren, die in de competitie tot nu toe slechts twee tegentreffers incasseerden, hadden het ook tegen WHC verdedigend goed voor elkaar. Ook kregen ze de beste kansen.

De voetbalploeg van trainer Kenan Durmusoglu was qua veldspel de betere. Afgezien van de eerste twintig minuten waarin WHC een goede kans kreeg en een overwicht had. In de rest van het duel was KHC de bovenliggende partij en kreeg de ploeg de nodige kansen. Leroy Knol maakte in de 73e minuut, op aangeven van Boaz Smits, met een fraaie uithaal de 0-1. Mitchell Hooisma scoorde in de slotfase de 0-2.   

Durmusoglu was na afloop erg te spreken over de teamprestatie. ¨We hebben eigenlijk niets weggegeven. De spelers hebben uitstekend vanuit de taken gevoetbald. WHC heeft een paar mogelijkheden gehad maar geen echte kansen.¨

Volgens de oefenmeester schuilt de kracht van KHC mede in de intensiteit van de trainingen en de breedte van de selectie. Durmusoglu: ¨De wisselspelers houden de basisspelers scherp. Ik heb bovendien veel om uit te kiezen en dat is fijn. Daarnaast merk je dat het vertrouwen in de groep groeit.   

KHC staat tweede en ziet het gat met koploper Quick ´20 dat verloor bij DOS Kampen, slinken tot een punt.