KHC krijgt te weinig

BARNEVELD - KHC heeft zaterdag met 2-0 verloren van SDV Barneveld, maar er had zeker meer ingezeten voor de Kampenaren. “We hadden minimaal een gelijkspel verdiend”, aldus KHC-trainer Kenan Durmusoglu.

KHC kreeg in dit duel al vroeg te maken met een forse tegenvaller. Leroy Knol viel al in de 5e minuut geblesseerd uit. SDV Barneveld nam al snel de regie in handen en kwam in de 10e minuut op 1-0 via Rico Kuijt.

Na rust maakte KHC een betere indruk. De ploeg kreeg kansen om gelijk te komen, maar een Kamper doelpunt bleef uit. In de laatste tien minuten ging KHC één op één spelen. In de blessuretijd maakte de thuisploeg de 2-0.

“We hebben een prima wedstrijd gespeeld en hebben een kampioenskandidaat aan het bibberen gebracht”, aldus Durmusoglu.